Zijn auto-flower planten even goed te gebruiken tegen NET kanker? – Cannabis Questions 35

Delen zal schelen want de volgende mediwietmarkt komt er aan en het is weer tijd om te zaaien! CBDshop.nl verkoopt een compleet assortiment zaden en biologische meststoffen. Je kunt b.v. kiezen voor de nieuwe express zaden, dat zijn soortjes die snel klaar zijn en daarom ook relatief laag blijven. Je kunt dan in Juli oogsten en daarna een tweede teelt opzetten. En als je daarbij biologische meststoffen van BioBizz gebruikt zoals in het starterspack zul je toch vette plantjes kunnen oogsten! Kom naar de komende mediwietmarkt in Druten en we vertellen je er e.e.a. over. Je kunt goedkoop zaden meststoffen en CBD kopen, maar ook zien hoe je zelf goedkoop je eigen wietolie maakt. Leer beter voor jezelf te zorgen, dat is je goed recht als vrij mens! Kijk naar de mogelijkheden op www.mediwiet.nl

Cannabis Questions 35

CBD FACEBOOK >


CBD YOUTUBE >


CBD INFO >


CBD SHOP >


Best Verkochte CBD Producten:

[products ids=”3607,3615,17698,19291,99″ columns=”2″]


 

1 gedachte over “Zijn auto-flower planten even goed te gebruiken tegen NET kanker? – Cannabis Questions 35”

  1. Voor mij alleen maar met autoflowers ..met mooi weer gaan ze naar buiten en met slecht weer naar binnen op de vensterbank …daarna maak ik er olie van met olijfolie ( mijn verhouding is 1 : 4 voor mijn astma – copd , rugpijn , zenuwpijn en dergelijke….
    ( en kanker heb ik ook een keer gehad …ik had geluk en was op tijd dankzij mijn oplettende huisarts ..)
    Bij deze wens ik iedereen heel veel sterkte ….( als ik dat zo mag zeggen )

    Beantwoorden

Plaats een reactie