Wietolie maken op de koude methode in 2021

laatste update: 05-2021

For the English version you can use this link: (is was removed by Youtube) or go to my website

In deze film laat ik je zien hoe ik wietolie maak waarmee ik al meerdere mensen heb ondersteund in hun ziekteproces (zoals kanker, parkinson e.d.)
Door de olie niet te verhitten wordt hij sterker in werking.

De video “Hoe en waarvoor kan ik wietolie gebruiken vind je hier: of kijk op mijn kanaal

Wil je zelf wietolie maken dan begint het vaak bij het planten van zaden. Op deze websites kan je zaden kopen: en of ga naar mijn website waar ik een aantal voorbeelden geef van wietzaden die zeer geschikt zijn voor medicinale wietolie en goede cbd olie.

Dit is de eerste film op dit kanaal en er volgen nog meer over plant medicijnen, mijn ervaringen hiermee en mijn visie op een gezond en prettig leven vol overvloed van dingen die je wil!

Licenties: Alle video, audio en tekst is gemaakt door Filav (Jochem van der Linden)

Abonneer of geef je mening!

Vol liefde,
Filav

CBD FACEBOOK >


CBD YOUTUBE >


CBD INFO >


CBD SHOP >


Best Verkochte CBD Producten:

[products ids=”3607,3615,17698,19291,99″ columns=”2″]


 

30 gedachten over “Wietolie maken op de koude methode in 2021”

 1. Klopt het dat er aan het einde van het proces een kleine substantie over blijft die niet opgenomen wordt bij het mengen in de olie. Ook bij extra verhitting komt de substantie bij afkoelen snel weer terug in een harde substantie die niet op wil lossen.

  Beantwoorden
 2. Если это для курения тогда ты зря использовал блендер . От него мелкая пыль от листьев и веточек размельчается и при курении будет горечь . Трихома в спирте и так прекрасно растворяется измельчать надо до замачивания и не миксером , а руками влажность 65% . вот тогда будет вкус окай .

  Beantwoorden
 3. mij is altijd geleerd dat de THC/hars al binnen enkele seconden is opgelost in alcohol, zodoende zou je een dag kunnen besparen lijkt me door die lange wachttijd in de alcohol te reduceren tot max 1 minuut. Maar dat is mijn mening.

  Beantwoorden
 4. Hoe weet je hie sterk je olie is?
  Ik wil het nuet neer gaan roken maar alleen nog olie gebruiken maar wel het stoned effect blijven houden..
  Als je het puur gebruikt betekent dat dan dat je er echt knetter stoned van word? En verdunnen als je het voor de slaap of tegen pijn stress wilt gebruiken? Iemamd ervaring mee?

  Beantwoorden

Plaats een reactie