Werken bij het gezelligste recreatiebedrijf VOLGENS De Schatberg & FEC Sevenum #VOLGENS 24

Beleef hoe het is om te werken bij recreatiebedrijven De Schatberg & FEC Sevenum. Bekijk het uitgebreid aanbod van activiteiten en het afwisselende werk als allround medewerker van het vakantiepark en het fun & entertainment center.

In deze aflevering is Lise van Wijk op bezoek bij vakantiepark De Schatberg en het fun & entertainment center FEC Sevenum. Lise neemt je mee langs een uitgebreid aanbod van horeca, activiteiten en werk. Van het ABC Restaurant via The Portal Action House naar De Schatberg. Aan de hand van enthousiaste medewerkers die je vertellen dat werken voor dit recreatiebedrijf gezellig, afwisselend en uitdagend is.

De Schatberg is een vijfsterren vakantiepark in Sevenum. Het vakantiepark is gelegen op een unieke locatie in een mooie natuurlijke omgeving in Limburg. Uitgebreid aanbod is wat van toepassing is op De Schatberg zowel voor wat betreft accommodaties als voor wat betreft activiteiten. Met outdoor activiteiten in bijvoorbeeld: speeltuinen, zwembaden en een sport en speelpark. Maar ook voor indoor activiteiten kun je prima terecht bij De Schatberg. Zo biedt het FEC Sevenum, het fun & entertainment center een scala aan activiteiten.
In het FEC Sevenum huizen Mattel Play!, The Portal Action House, FEC Bar & Balls en het ABC Restaurant.
Mattel Play! is de meest unieke binnenspeeltuin van Nederland. Het draait hier om samen spelen en ontdekken. In deze binnenspeeltuin staan de werelden in het teken van tv helden. Zo tref je er Angelina Ballerina, Bob de Bouwer, Brandweerman Sam en Thomas de Stoomlocomotief.
The Portal Action House is een fysieke gamewereld met 3 levels gebaseerd op freerunning, trampolines en een pumb track voor BMX of skateboard. Ook kun je in The Portal Action House terecht voor een vette lasergame.
In de FEC Bar & Balls kunnen begeleiders en ouders ontspannen wat eten en drinken.
Je kunt natuurlijk ook je dag in het FEC Sevenum helemaal compleet maken door lekker all you can eat te gaan eten in het ABC Restaurant. Al kun je beter zeggen ABC Restaurants! Het ABC Restaurant herbergt maar liefst 11 verschillende soorten restaurants: Daily Fresh Fish, Steakhouse, Chinees & Wok, Bakery & Icecream, Fine Italian Food, Pancakes & Waffles, Salad Bar, Sushi Bar, Soep, Mexicaans en Diner Fastfood.
Met een dagje uit in het FEC of op vakantie bij De Schatberg of natuurlijk een dagje FEC gedurende je vakantie bij De Schatberg, hoef je je in ieder geval niet te vervelen. Terecht een vijfsterren locatie!

Lise ontmoet in het ABC Restaurant Anita en bespreekt met haar de werksfeer, de verschillende ABC restaurants en welke functies er in het ABC Restaurant zoal zijn. Zo kun je er bijvoorbeeld aan de slag als gastvrouw, in de bediening, achter de kassa, aan de receptie, als barman, in de keuken of spoelkeuken. Of je wisselt veel werkzaamheden af als allround medewerker. Vervolgens sluit je de week af met een leuke vrijdag- of zaterdagavondborrel. Gezellig!
Na het bezoek aan het ABC Restaurant, wordt Lise aan de balie van The Portal Action House opgevangen door Yoram. Hij vertelt over zijn werkzaamheden in The Portal Action House, de mogelijkheid die hij had om vanuit zijn stage een vaste baan hier te krijgen en de verdere doorgroeimogelijkheden die er geboden worden.
Om meer te weten te komen over een bijbaan bij het fun & entertainment center spreekt Lise met Maud. Maud vertelt over haar werkzaamheden en taken binnen the games in The Portal Action House en neemt Lise mee naar de andere werelden binnen FEC, namelijk: Mattel Play!. De unieke binnenspeeltuin waar de kinderen genieten in de werelden van hun tv helden Angelina Ballerina, Brandweerman Sam, Bob de Bouwer en Thomas de Stoomlocomotief.
Tot slot stapt Lise moe maar voldaan binnen bij vakantiepark De Schatberg en ontmoet hier Marieke. Zij verzorgt o.a. de animatie en activiteiten voor kinderen, zoals knutselen op het vakantiepark. Ook laat zij zien dat je als allround medewerker naast animatie bijvoorbeeld ook weleens werkt in de horeca van het vakantiepark. Ook zij ervaart het werken hier als familiair, vriendschappelijk en gezellig.

Wil jij nou ook graag aan de slag in een stage, baan of bijbaan bij dit gezellige recreatiebedrijf? Bekijk de mogelijkheden bij vakantiepark De Schatberg en het FEC in Sevenum op:

En check ook even de socials:

Facebook:

https://www.facebook.com/deschatberg/

https://www.facebook.com/theportalsevenum/

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/company/fecsevenum/

Instagram:

https://instagram.com/deschatberg

https://instagram.com/theportalsevenum

#werkenbij #devideokrant #volgens #leisure

Abonneer je natuurlijk ook even op ons kanaal en check waar Lise van Wijk volgende week werkt.

thuiswerken in 2020: 5 manieren hoe je geld kan verdienen met internet

5 manieren om thuis te werken in 2020 en verdien geld met internet

1. Werk Thuis en Verdien Met Affiliate Marketing: De Affiliate Marketing Revolutie

Ontdek het #1 verdienmodel voor het opbouwen van een passief inkomen dankzij het internet.

In de Affiliate Marketing Revolutie ga je leren om 100% vrij te worden dankzij het internet.

Jacko Meijaard, de bedenker van de Affiliate Marketing Revolutie, verdient 20K+ per maand en heeft zijn sporen wel verdiend met affiliate marketing.

Hij gaat je laten zien hoe je een volledig vrij leven kunt leven dankzij het internet. Altijd je eigen dag indelen.

Een passief inkomen op te bouwen.

Geld verdienen terwijl je slaapt of offline bent klinkt voor veel mensen als een droom, maar vergeten dat we in de tijd van het internet leven, waar alles kan.

Je zet simpele websites op en vult deze met inhoud volgens een beproefde methode, die stap-voor-stap wordt uitgelegd.

Geschikt voor beginners, je begint bij nul.

Bekijk nu de Affiliate Marketing Revolutie >>

 


2. Werk Thuis en Verdien geld met verkopen op Bol.com: De Bol.com MasterClass

De Bol Masterclass is een stap-voor-stap videocursus hoe je leert een winstgevende e-commerce business op te zetten via bol.com.

In minder dan 1 jaar tijd heeft Jia Ruan, met de principes die hij uitlegt, zijn eigen passie omgetoverd in een winstgevend bedrijf. Nu leert hij anderen om hetzelfde te doen.

In deze kosteloze training leer jij de bewezen formule die Jia heeft toegepast om winstgevende webshops op te zetten.

Daarnaast laat Jia zien hoe jij het volledige process kunt automatiseren zodat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het runnen van jouw shop(s).

Jia heeft een van de beste (al dan niet dé beste) trackrecords in de industrie. Duizenden mensen hebben al zijn programmas gevolgd.

Jia vraagt normaal hoge bedragen voor coaching op dit gebied.

Maar in deze kosteloze training onthuld hij zijn methode helemaal aan jou.

Dus zorg ervoor dat je jezelf aanmeld voor deze kosteloze training voordat het offline gehaald wordt.

Bekijk de Bol Masterclass >>

 


3. Werk Thuis en Verdien met slim beleggen met je laptop: De Trading Navigator Methode

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis live training succesvol beleggen.

Alles doe je via je laptop of telefoon, waar je ook bent, dus 100% online en via internet.

Bekijk de gratis training succesvol beleggen >>


4. Werk Thuis en Verdien met de handel in cryptomunten (zoals bitcoin)

AllesOverCrypto is een zeer populaire website als het gaat om cryptocurrencies en blockchain.

Ze bestaan sinds 2017 en trekken maandelijks tienduizenden bezoekers die allemaal geïnteresseerd zijn in het leren over deze baanbrekende technologie.

De bekende hype rondom Bitcoin was in 2018 volledig verdwenen, maar in 2020 is deze weer aan het terugkomen!

Google voor de grap op “Bitcoin” en je ziet overal weer nieuwsartikelen die gaan over de snelle stijging van de munt.

💎 Cryptocurrency Beginnerscursus 💎

Het product dat je hier vindt is de Cryptocurrency Beginnerscursus.

Met deze online cursus leer je om te investeren en te traden in cryptomunten.

De crypto experts van AllesOverCrypto hebben 6 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency’s en blockchain.

Ze hebben hun kennis samengevoegd tot deze allesomvattende beginnerscursus.

Nadat je deze cursus hebt gevolgd kan je zelfstandig cryptomunten kopen en verkopen en snap je ook de achterliggende technologie ervan.

Dat de cursus in trek is, is wel duidelijk.

Sinds de lancering ervan is het al veelvuldig verkocht en zijn cursisten laaiend enthousiast over de kwaliteit ervan.

En je doet alles online, vanuit je luie stoel met je laptop, smartphone en wifi.

Bekijk nu de Cryptocursus >>


5. Werk Thuis en Verdien geld met je eigen Social Media Marketing Bedrijf

De SMMB Masterclass is een 6-weekse online cursus die jou exact leert hoe je jouw eigen Social Media Marketing kunt starten en vervolgens kunt schalen.

Dit betekent dat je leert hoe je voor andere bedrijven Facebook, Instagram en andere sociale media kanalen kan beheren.

Boyd Hoek heeft in 2018 dit proces zelf stap-voor-stap volledig doorlopen & zijn eigen marketing bureau tot een succes geschaald.

Ze hebben ondertussen meer dan 450+ gemotiveerde studenten in de cursus zitten.

De SMMB Masterclass is meer dan alleen een online video-cursus, ze hebben wekelijkse coaching calls met Boyd persoonlijk, bieden een hechte community aan & hebben een full-time team die elke dag achter de schermen aan de cursus werkt! ⁣

Het is hun missie om een alternatief aan te bieden waarin mensen een onderneming creëren waar ze dagelijks met passie aan werken en tegelijkertijd locatie-onafhankelijk kunnen werken.

Ben jij ook van mening dat het huidige educatie-systeem niet voor iedereen is weggelegd en er meer in het leven is dan een passieloze 9-tot-5 baan?

Alles doe je uiteraard online, met je internet verbinding, en waar en wanneer het jou uit komt.

 

Bekijk de Cursus Social Media Marketing Bedrijf >>

1 gedachte over “Werken bij het gezelligste recreatiebedrijf VOLGENS De Schatberg & FEC Sevenum #VOLGENS 24”

Plaats een reactie