Wat doe je als je echt VERMOGEN hebt opgebouwd? Visie voor de toekomst #crypto #dividend #Ethereum in 2021

laatste update: 06-2021

▶▶▶ BLOCKFI:
5% sparen op bitcoin en 8,5% op USDC
ontvang $10 cadeau bij $100 storting:

▶▶▶ GROEIDIVIDEND:
hier heb ik een abonnement op, zij selecteren elke maand ongeveer 10 aandelen die koopwaardig zijn:

▶▶▶ Dividend aandelen kopen
Dividend aandelen kopen? Gebruik dan de fijnste broker van het land:

▶ Litebit: Koop direct Bitcoin en Crypto op deze betrouwbare Nederlandse exchange:

▶ Coinbase: Bitcoin en talloze crypto kopen en ontvang €9 bij gratis aanmelden voor een wallet:

▶ Binance: Handel in cryptocurrency met 5% korting op Binance:

▶ Ustoppable Domains:

▶ Trezor: Hardwallet voor crypto:

▶▶▶ INSTAGRAM:

▶ FACEBOOK-GROEP:

▶ WEBSITE

https://dividendelite.nl/

HOME

OVER PASSIEF INKOMEN MET DIVIDEND AANDELEN:
Mijn naam is Jonathan Jacob Meijer en mijn vlogs gaan hoofdzakelijk over een passief inkomen genereren door middel van dividend aandelen. Voor velen is een leven van 5 dagen per week 8 uur per dag loonarbeid tot het 67ste levensjaar een ondraaglijk idee.

EEN PASSIEF INKOMEN
Een oplossing is een passief inkomen genereren waarmee je ten minste 1 of 2 dagen per week minder hoeft te werken en meer tijd hebt voor de zaken die er echt toe doen: Familie, (klein)kinderen, vrijwilligerswerk, hobby`s, gezelligheid met vrienden, de natuur etc.

VASTGOED VERHUREN?
Nu zijn er talloze manier van een passief inkomen, bv het kopen van vastgoed met als doel dit te verhuren. Dit is een rompslomp en gedateerd model. Bovendien is het niet voor iedereen toegankelijk.

DE WEG VAN DE ELITE
De meest elite manier van passief inkomen is het dividend investeren. Daarmee koopt men aandelen van bedrijven die als “elite” bestempeld mogen worden. Deze bedrijven keren doorgaans elk kwartaal een dividend (deel van de winst) uit aan de aandeelhouders. Deze bedrijven hebben ook de neiging om hun dividend bijna altijd jaarlijks te verhogen.

TOEGANKELIJK
Dividend investeren is ook zeer toegankelijk omdat het openen van een beleggingsrekening tegenwoordig eenvoudig vanaf de laptop of zelfs mobiele telefoon kan.

EENVOUDIG
Ook kan men met minimale bedragen beginnen en hoeft men geen grote risico`s te nemen, want de bedrijven waarin men investeert zijn elite bedrijven en de kans dat zij het dividend drastisch verminderen is niet aannemelijk.

INDEXFONDSEN
Uiteraard kan men ook met Indexfondsen en Index aandelen een passief inkomen genereren. Dit is niet de hoofdzaak van dit kanaal maar zeker een goede optie voor mensen die willen beginnen met aandelen kopen. Dit risico is nog lager dan individuele dividend aandelen.

Dividend, investeren, bijbaan online, passief inkomen opbouwen, vastgoed, onlinejobs, minimalisme, geld verdienen online, reizen en werken, Cardano, geld verdienen, vanuit huis werken, thuis werken, beleggen, aandelen top 10, beste aandelen, Forex, dividend, huis verhuren, eigen onderneming, Polkadot, Indexfondsen, aandelen, aandelen, Degiro, ETF, Goud, Bitcoin, investeringsvastgoed, vastgoedinvesteringen, vastgoed, aandeel kopen, beginnen met investeren, Defi, Chainlink, Ethereum

16 gedachten over “Wat doe je als je echt VERMOGEN hebt opgebouwd? Visie voor de toekomst #crypto #dividend #Ethereum in 2021”

 1. Jonathan bedankt voor je video! Echt leuk en ook stiekem best wel inspirerend! Ik denk vooral dat het 'simpele' leven echt te gek zou zijn. (Wel sociaal zoals je al aangaf).

  Beantwoorden
 2. Haha. In de studio met twee lichtbronnen voor een italiaans landschap. Weet je wel hoeveel geld je moet verdienen met crypto als je 20 bent en niet hoeft te werken en ongeveer 3000 netto per maand wil hebben?

  Beantwoorden
 3. Nou voor mij gaat dat nog even duren. Leverage, en niet aan mijn plan kunnen houden, oftewel gokken, werkt niet echt. Al mijn dromen voor de zoveelste keer kapot door mijzelf niet in controle te hebben. Maar ik blijf dromen, actie ondernemen, en probeer van mijzelf te houden in deze soms rotte wereld 😉 Wel mooi om te zien in iedergeval dat er mensen zijn zoals jou die ik als 'voorbeeld' kan beschouwen in sommige opzichten. Mooi om te zien dat je zo dicht bij de natuur staat, of wilt staan.

  Beantwoorden
 4. Vandaar dat je vaak buiten bent in een ander land een. Natuur mens geweldig Jonathan om gelukkig te zijn hoef je geen bakken met geld te hebben , met heel eenvoudige dingen kan het ook. Wel is geld een middel om regelmatig leuken dingen te doen wat niet voor iedereen weg gelegd is ,ik zelf ga op vakantie en dan wil een mooi tocht maken door natuur en lekker zwemmen in een meertje met een waterfall

  Beantwoorden
 5. Toffe video man, interessant die filosofische lading 🙂
  Ik denk persoonlijk dat dit model van de "rat race" niet houdbaar is, bekijk de video eens van Humans need not apply van CGP grey, een basis inkomen is onvermijdelijk, en blockchain gaat dat proces alleen maar versnellen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie