thuiswerken ik wil (niet) meer! | StraatWerk geeft thuiswerktips || FNV Young &United

laatste update: 09-2021

Een videocall aan de keukentafel en je lunchpauze op de bank. Door Corona is thuiswerken inmiddels normaal geworden.

Dat klinkt relaxt: geen reistijd, in alle rust werken en je privé bij de hand dus goed voor de balans. Maar is dit wel echt zo? Zeker als je jong bent en klein woont. En dus geen eens ruimte hebt voor een keukentafel in je studio. Laat staan voor een werkplek? Als je single bent en door het thuiswerken je collega’s amper ziet/spreek en je nog meer alleen voelt? Als je al stress hebt en hier zonder reistijd en fysieke afstand nog moeilijker van loskomt?

Wat doe je dan? In deze aflevering van StraatWerk gaat Salim de straat op en vraagt om thuiswerktips.

Heb je na deze video nog vragen, contact ons dan. Via het contactformulier en nu ook via WhatsApp:

SOCIALS
Website:
Instagram:
LinkedIn:
Abonneer hier:

OVER ONS
Wij zijn FNV Young & United. De jonge tak van de vakbond. Heb je een bijbaan, eerste baan of ben je al een paar jaar aan de slag? Dan is sterke support super belangrijk. Goed nieuws: die steun geven we je graag. En we doen nog veel meer. Alles zodat jij uit de startblokken vliegt. Zo krijgt jouw carrière de boost die het verdient. Want een goed begin is het halve werk.

#thuiswerkentips #thuiswerkenstress #thuiswerkenklachten #thuiswerkenproductiviteit #thuiswerkenleukmaken #thuiswerkenmotivatie #thuiswerkeneenzaam #thuiswerkenvaccinatie #thuiwerkenvaccinatieplicht #fnvyoungunited

Plaats een reactie