Plan Bureau voor de Leefomgeving: ‘Blijf investeren in thuiswerken om files tegen te gaan’

laatste update: 09-2021

Door de coronalockdowns is er fors minder verkeer op de wegen geweest het afgelopen jaar en dat heeft een positief effect gehad op het aantal files. Het Plan Bureau voor de Leefomgeving (PBL) pleit ervoor om te blijven investeren in thuiswerken zodat het verkeer en daarmee de files niet weer gaan toenemen.

12 gedachten over “Plan Bureau voor de Leefomgeving: ‘Blijf investeren in <a href="https://hjemme.nl" target="_blank">thuiswerken</a> om files tegen te gaan’”

 1. Thuiswerken verminderd files…..Dit is gewoon een verkapte manier om rekening rijden in te gaan voeren, want Den Haag weet toch dat velen niet huis willen of kunnen werken.

  Beantwoorden
 2. Hoe kan je in dit land je eigen verantwoorden,iemand met ruim 30 jaar lang 70-80 uur gewerkt hebben,wel UWV heeft opgebouwd maar zijn recht niet krijgt en ondertussen worden er dubbele uitkeringen betaald door UWV????

  Beantwoorden
 3. Op termijn zijn er alleen nog maar elektrische auto’s, met 0% uitstoot.

  File zal er altijd zijn omdat bedrijven verdienen aan consumenten die eropuit trekken.

  Kantoorpersoneel kan moeilijk team uitjes organiseren in huis en online vergaderen is niet overal even veilig.

  Beantwoorden
 4. WAT! minder verkeer?!?!? maar… hoe moeten we dan de staats kas spekken?!?!? dan moeten we de accijns op brandstof en auto's, die 2 gram meer CoE uitstoten dan andere, nog hoger zetten!

  en hoe met de mensen die geen ruimte hebben om thuis iets van een apparte werk ruimte te creëren? laten we die van hun keuken tafel hun werk plek maken? dan komen ze nooit meer thuis van werk. dan ruilen we de vermidering van auto's op de weg voor een toenamen in de hoeveelheid mensen die thuis zitten met een burnout. ag, als ze nou thuis werken of thuis zitten met een burnout, als ze maar niet de weg op gaan dan is het goed.

  Beantwoorden
 5. Je moet kiezen: of een Mitsubishi Foutlander subsidiëren aan een ieder die er om vraagt, waar ze effe lekker 60k per jaar op gaan rijden en je glazig aan kijken als je vraagt of je hem wel eens op laad, of een PC, toetsenbord en headset aan iedere burger geven die er een wil. Welke optie kies je?

  Beantwoorden

Plaats een reactie