PASSIEF INKOMEN in September – Income report Langzaamrijker

laatste update: 06-2021

In deze video vertel ik je meer over de inkomsten die ik met mijn websites en Youtube kanaal heb weten te genereren. Ik deel dit in in zeer passief, tot matig actieve inkomsten. De inkomsten komen uit:

– Amazon Affiliate
– CJ Affiliate
– Display advertenties
– Youtube advertenties
– Training sales

Deze video is puur bedoelt om jou te laten zien wat mogelijk is! Hopelijk kan ik jou prikkelen om je eigen side hustle op te starten en ook een extra online inkomen te genereren.

Belasting: Veel mensen vragen mij overbelasting bij dit soort zaken. Hou er rekening mee dat al deze bedragen bruto zijn. Deze worden boven op je jaarinkomen opgeteld en vervolgens betaal je hier nog inkomstenbelasting over. Afhankelijk van jouw inkomen is dit ongeveer 37% tot 49%.

18 gedachten over “PASSIEF INKOMEN in September – Income report Langzaamrijker”

 1. Goede video's. Echter klopt het deel van de inkomsten belasting niet helemaal zover ik weet. Ik ben zelf zzper en maak gebruik van een aantal belastingvoordelen waardoor je veel minder belasting betaald tot een bepaald bedrag. Hoe dit precies zit weet ik niet omdat de accountant dat regelt. Maar het is wel iets om ook te benoemen in je video's wellicht.

  Beantwoorden
 2. Maar het is dus toegestaan als je een bepaalde niche heb gevonden dat je letterlijk teksten kopieert van het internet? Of moet ik me erbij voorstellen dat je info mag zoeken en het dan in je eigen woorden moet schrijven?

  Beantwoorden
 3. Leuk informatief filmpje! Mooi om te zien dat je hier inzicht in geeft!

  Denk wel dat het onderschat wordt hoe moeilijk het is om A. een goed onderwerp te vinden, B. de website te maken, C. goed gevonden te worden in de zoekmachines.. en dan maar hopen dat je genoeg hits binnenhaalt om wat aan je advertenties te verdienen.

  Wel leuk om te zien dat dit een extra zakcentje oplevert, erg interessant, dank daarvoor!

  Wat ik me afvraag; stel je doet dit als particulier (dus geen inschrijving kvk/eigen ondernemer/zzp-er) naast een (bijna) full time baan.. dit betekent dat de extra inkomsten (krijg je netjes een jaaropgave 😀 ?) opgeeft bij je jaarlijkse belasting aangifte en daar belasting over betaald.
  Hoe zit dat met kosten die je hebt aan de websites, zoals bijvoorbeeld hosting kosten, domeinnaam, design of promotie.. is het in dat geval belastingaftrekbaar?

  Beantwoorden
 4. Moet je websites niet bijhouden zoals een blog zodat de informatie ook up-2-date blijft? Of je kunt gewoon een website maken over bijv auto’s en dan er niet meer naar omkijken als het eenmaal loopt? De traffic blijft dan ook?

  Beantwoorden
 5. Hi Tim, bedankt voor je video! Hoeveel kosten heb je aan je 2 websites? Ik hoor je zeggen dat mensen artikelen voor je schrijven? En hosting en domeinkosten?

  Beantwoorden

Plaats een reactie