NS-directeur Roger van Boxtel over hoe het reizen met de trein er vanaf 1 juni uit gaat zien | Op1

De OV-sector kwam naar buiten met een protocol over het reizen met het openbaar vervoer in coronatijd. Roger van Boxtel, directeur van de NS, vertelt wat dat betekent voor de treinreiziger.

Kijk de hele uitzending hier terug:

Volg ons op Instagram:
Volg ons op Facebook:
Volg ons op Twitter: o

thuiswerken in 2020: 5 manieren hoe je geld kan verdienen met internet

5 manieren om thuis te werken in 2020 en verdien geld met internet

1. Werk Thuis en Verdien Met Affiliate Marketing: De Affiliate Marketing Revolutie

Ontdek het #1 verdienmodel voor het opbouwen van een passief inkomen dankzij het internet.

In de Affiliate Marketing Revolutie ga je leren om 100% vrij te worden dankzij het internet.

Jacko Meijaard, de bedenker van de Affiliate Marketing Revolutie, verdient 20K+ per maand en heeft zijn sporen wel verdiend met affiliate marketing.

Hij gaat je laten zien hoe je een volledig vrij leven kunt leven dankzij het internet. Altijd je eigen dag indelen.

Een passief inkomen op te bouwen.

Geld verdienen terwijl je slaapt of offline bent klinkt voor veel mensen als een droom, maar vergeten dat we in de tijd van het internet leven, waar alles kan.

Je zet simpele websites op en vult deze met inhoud volgens een beproefde methode, die stap-voor-stap wordt uitgelegd.

Geschikt voor beginners, je begint bij nul.

Bekijk nu de Affiliate Marketing Revolutie >>

 


2. Werk Thuis en Verdien geld met verkopen op Bol.com: De Bol.com MasterClass

De Bol Masterclass is een stap-voor-stap videocursus hoe je leert een winstgevende e-commerce business op te zetten via bol.com.

In minder dan 1 jaar tijd heeft Jia Ruan, met de principes die hij uitlegt, zijn eigen passie omgetoverd in een winstgevend bedrijf. Nu leert hij anderen om hetzelfde te doen.

In deze kosteloze training leer jij de bewezen formule die Jia heeft toegepast om winstgevende webshops op te zetten.

Daarnaast laat Jia zien hoe jij het volledige process kunt automatiseren zodat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het runnen van jouw shop(s).

Jia heeft een van de beste (al dan niet dé beste) trackrecords in de industrie. Duizenden mensen hebben al zijn programmas gevolgd.

Jia vraagt normaal hoge bedragen voor coaching op dit gebied.

Maar in deze kosteloze training onthuld hij zijn methode helemaal aan jou.

Dus zorg ervoor dat je jezelf aanmeld voor deze kosteloze training voordat het offline gehaald wordt.

Bekijk de Bol Masterclass >>

 


3. Werk Thuis en Verdien met slim beleggen met je laptop: De Trading Navigator Methode

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis live training succesvol beleggen.

Alles doe je via je laptop of telefoon, waar je ook bent, dus 100% online en via internet.

Bekijk de gratis training succesvol beleggen >>


4. Werk Thuis en Verdien met de handel in cryptomunten (zoals bitcoin)

AllesOverCrypto is een zeer populaire website als het gaat om cryptocurrencies en blockchain.

Ze bestaan sinds 2017 en trekken maandelijks tienduizenden bezoekers die allemaal geïnteresseerd zijn in het leren over deze baanbrekende technologie.

De bekende hype rondom Bitcoin was in 2018 volledig verdwenen, maar in 2020 is deze weer aan het terugkomen!

Google voor de grap op “Bitcoin” en je ziet overal weer nieuwsartikelen die gaan over de snelle stijging van de munt.

💎 Cryptocurrency Beginnerscursus 💎

Het product dat je hier vindt is de Cryptocurrency Beginnerscursus.

Met deze online cursus leer je om te investeren en te traden in cryptomunten.

De crypto experts van AllesOverCrypto hebben 6 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency’s en blockchain.

Ze hebben hun kennis samengevoegd tot deze allesomvattende beginnerscursus.

Nadat je deze cursus hebt gevolgd kan je zelfstandig cryptomunten kopen en verkopen en snap je ook de achterliggende technologie ervan.

Dat de cursus in trek is, is wel duidelijk.

Sinds de lancering ervan is het al veelvuldig verkocht en zijn cursisten laaiend enthousiast over de kwaliteit ervan.

En je doet alles online, vanuit je luie stoel met je laptop, smartphone en wifi.

Bekijk nu de Cryptocursus >>


5. Werk Thuis en Verdien geld met je eigen Social Media Marketing Bedrijf

De SMMB Masterclass is een 6-weekse online cursus die jou exact leert hoe je jouw eigen Social Media Marketing kunt starten en vervolgens kunt schalen.

Dit betekent dat je leert hoe je voor andere bedrijven Facebook, Instagram en andere sociale media kanalen kan beheren.

Boyd Hoek heeft in 2018 dit proces zelf stap-voor-stap volledig doorlopen & zijn eigen marketing bureau tot een succes geschaald.

Ze hebben ondertussen meer dan 450+ gemotiveerde studenten in de cursus zitten.

De SMMB Masterclass is meer dan alleen een online video-cursus, ze hebben wekelijkse coaching calls met Boyd persoonlijk, bieden een hechte community aan & hebben een full-time team die elke dag achter de schermen aan de cursus werkt! ⁣

Het is hun missie om een alternatief aan te bieden waarin mensen een onderneming creëren waar ze dagelijks met passie aan werken en tegelijkertijd locatie-onafhankelijk kunnen werken.

Ben jij ook van mening dat het huidige educatie-systeem niet voor iedereen is weggelegd en er meer in het leven is dan een passieloze 9-tot-5 baan?

Alles doe je uiteraard online, met je internet verbinding, en waar en wanneer het jou uit komt.

 

Bekijk de Cursus Social Media Marketing Bedrijf >>

18 gedachten over “NS-directeur Roger van Boxtel over hoe het reizen met de trein er vanaf 1 juni uit gaat zien | Op1”

 1. En dan plakken ze een sticker op de ramen zodat je alsnog bovenop elkaar zit in een sprinter. Belachelijk. Je zit met je knieën tegen elkaar aan. Gelul dat het 1 meter is wat ertussen zit. Nou ik ga wel staan op echt 1,5 m mocht ik met het klote OV moeten. Hij doet nu net of het altijd zo goed was. Door het thuiswerken mis ik 1 ding echt niet. Het OV 🤮

  Beantwoorden
 2. coronadictatuur dat is het geworden in vele landen, er is één mogelijkheid, geen tv meer opzetten, ook geen mondmasker, gasten zitten overal speekseldeeltjes rond te sturen in al die praatprogramma's en dan zou iedereen met gesloten mond op het openbaar vervoer een GEVAAR zijn. Man wat een bende idioten en vooral die van de media die niet vragen wat ik zou doen. Gewoon die handel napraten.

  Beantwoorden
 3. Het NS bestuur moet ook in deze niet teveel politiek Den Haag napraten.. Daar zit teveel angstcultuur en te weinig realiteitszin (gesproken vanuit een ivoren toren in lock-down modus).. Ook de berichten dat het NS personeel zogenaamd nerveus zou zijn voor 1 juni heb ik me nogal aan geërgerd, want dat is gewoon niet waar.. Het overgrote deel van het rijdend personeel dat al die tijd gewoon heeft doorgewerkt is niet bang voor meer reizigers etc en men zit ook helemaal niet te wachten op gedoe met mondkapjes etc.. Naast het twijfelachtige nut vind ik iedereen met een mondkapje op thuishoren in een dystopie, dat moet je niet willen.. Heeft men daar wel eens over nagedacht, het negatieve psychologische effect van dit soort maatregelen op de mensen? Niet alleen de mondkapjes maar ook de 1,5 meter regel? Hopelijk snel naar nagenoeg nul COVID-19 gevallen op de IC's zodat al deze waanzin z.s.m. voorbij is.. Al lijkt het of deze crisis voor sommige mensen niet lang genoeg kan duren.. Je ziet bepaalde figuren nu ook opstaan om te proberen hun politieke plannen met behulp van deze crisis er doorheen te drukken.. Bah!

  Beantwoorden
 4. Een paar maanden geleden was je asociaal als je je tas naast je neer zette in de trein, nu is het iets wat moet. Vorig jaar is na een lang debat een wet ingevoerd voor het verbieden van gedeeltelijke gezichtsbedekking, nu moet een mondkapje. Voor mij wordt het in ieder geval tijd voor een auto.

  Beantwoorden
 5. Dan maak je de trein toch 60% langer zo denken ze bij ddr66 ook dat domme linkse volk Wat een huichelaars ze weten heel goed dat er niets aan de hand is (Waar blijven de griepcijfers van dit jaar) niet te vinden)

  Beantwoorden
 6. Als je maar lang genoeg in een gekkenhuis woont, wordt je vanzelf zelf ook gek… Steden zijn altijd broedplaatsen geweest voor absurditeit en onmenselijkheid. We zien nu hoe het westen zichzelf vernietigd door compleet overtrokken angst en onwetendheid. En wie er wat van zegt is zogenaamd gevaarlijk, want je riskeert mensenlevens! Dit is compleet belachelijk. De 1,5 onzin moet nu ophouden.

  Beantwoorden
 7. Die domme NS' ers moeten zelf eens wakker worden, gewoon even staken en eisen dat de trein weer normaal wordt . Hielp in WOII ook. Straks moet de NS ook aan het overheidsinfuus. Nou ik ga alleen voor dat maffe mondkapje niet met het OV , nog liever 10 KM lopen/fietsen. Conducteurs krijgen ongetwijfeld weer met agressie te maken.

  Beantwoorden
 8. Deze man is zo blij met het virus. Meteen ook zijn ideeen van het verleden in te voeren…

  Tussen 11 – 15 alleen scholieren… dus als je 1 uur moet reizen dan heb je dus maar 2 uur om op school te komen?

  Wanneer je in project based werkt dan zit je dus nooit met jou medescholier eraan te werken…

  Hoe kunnen we dit soort ideeen ooit serieus willen uitvoeren…

  Oh de kosten worden niet gedekt? Dus extra steunpakketje ontvangen en de kosten weer omhoog gooien…

  Het is OPENBAAR VERVOER. Hoor het woord openbaar… het dient geen freaking bedrijf te zijn met aandeelhouders die winst pakken ermee…

  Beantwoorden

Plaats een reactie