Nog een Mambo + Goedkope stadsfiets – Geld verdienen met fietsen – Aflevering 7

laatste update: 04-2021

Meer weten over fietsreparaties en onderhoud? www.fietsenmakendoejezelf.nl

Op zoek naar de goedkoopste fietsonderdelen?
www.budgetfietsonderdelen.nl

9 gedachten over “Nog een Mambo + Goedkope stadsfiets – Geld verdienen met fietsen – Aflevering 7”

 1. Zeer leuke video weer. Dit doet me denken aan toen ik nog in de tweede klas zat en vele weekenden aan fietsen zat te sleutelen. Heb vroeger (nu nog steeds) altijd al een (Zwitserse) legerfiets willen opknappen/maken. Dat is een jaren 40 herenfiets in legergroen. Ziet er geweldig uit en heeft geinige elementen. Lijkt me een unieke fiets voor deze serie! Dit zijn mijn verder toekomstplannen voor fietsen die ik ooit nog eens ga opknappen:
  – Vouwfietje voor als ik met de trein ga
  – Spartamet (valt over te discussiĆ«ren of het wel echt nodig een fiets is)
  – Lowrider fiets met pookversnellingen (zijn vrij duur en aardig zeldzaam tegenwoordig)
  Misschien geeft dit lijst je wat inspiratie voor het volgende seizoen. Ik ga voor je kijken of ik nog iemand ken die je wellicht kan sponseren. Dan kan je kanaal groeien en wordt de content nog beter!

  Beantwoorden

Plaats een reactie