NFT FLIPPING: Geld verdienen met NFT’s, $2800 in 7 dagen tijd met NFT’s kopen en verkopen!! 😱

laatste update: 01-2022

🎁 Gratis Crypto training:
🎁 Gratis crypto cadeautjes:
🎁 Handel €1.000,- gratis op Bitvavo:

✅ Ik ben GEEN financieel adviseur. Doe je eigen onderzoek en baseer hier jouw trades en aankopen op.

✅ Abonneer even op mijn Engelse YouTube account:

—————————-
✅ Broker & Exchange die ik gebruik:

📈 Bitvavo: eerste €1.000 handelen kostenvrij:
📈 FTX: ontvang 5% korting op al je trades:
📈 Bybit met $1.600 bonus bij aanmelden:

—————————-
✅ Crypto Beveiliging:

🔒 Ledger Nano S/X:
🔒 Bescherm jouw 24 keyphrases optimaal:

—————————-
✅ Instagram:

⚡️

—————————-
✅ Mijn apparatuur:

🔥 Monitor:
🔥 Laptop:
🔥 Vaste mic:
🔥 Losse mic:
🔥 Webcam:
🔥 Camera:
🔥 Toetsenbord:
🔥 Bureau:
🔥 Video editor:

—————————-
Hey, Corné hier!

Tof dat je een kijkje neemt op mijn kanaal. Op dit kanaal ga je werkelijk alles omtrent cryptocurrency vinden. Denk hierbij aan:

• Lange termijn investeren in cryptocurrencies
• Daytraden & swingtraden in cryptovaluta
• Tutorials over hoe je crypto moet kopen
• Reviews over bepaalde platforms en cryptocurrencies
• Crypto nieuws

Kortom: alles wat je nodig hebt!

Vind je cryptocurrencies en geld verdienen leuk? Overweeg dan even om te abonneren, zodat je dit soort video’s nooit meer mist.

En oh ja, even liken waardeer ik altijd enorm!

#NFT #FLIPPING #KOPEN #VERKOPEN

28 gedachten over “NFT FLIPPING: Geld verdienen met NFT’s, $2800 in 7 dagen tijd met NFT’s kopen en verkopen!! 😱”

 1. Ik wil zeker meer weten van nft’s, ik had ook nog een vraagje. Is het nodig/ heel handig om iets van een laptop te hebben voor crypto en/of nft’s. Ik doe nu namelijk alles op mijn telefoon (wat niet heel veel is nog).

  Beantwoorden
 2. Tip, check non-fungible fungi eens. En dan wel de normale collectie niet de genesis. Mint price was 0.08 geloof ik maar veel mensen hebben rond de 0.3 betaald uiteindelijk. Floor is momenteel maar 0.15 terwijl het team echt heel sterk is volgens mij en de art is echt ziek afgewerkt.

  Beantwoorden
 3. I really feel left aside hearing and seeing several testimonies from people on profits they make from crypto/Forex investments. Can someone please recommend a good expert that can trade on my behalf and generate profits for me🥺🥺🥺

  Beantwoorden
 4. Hi Corné, toffe video!
  Vraagje: paar maanden terug maakte je een video over Blockships nft en gaf je aan daar 2 van te hebben gekocht. Ik zag deze niet terug in je video, heb je deze verkocht?

  Beantwoorden
 5. Hé Corne, interessante video! Ben er benieuwd naar om meer te weten hoe je je research doet, eventueel op tijd bent voor de whitelist, hoe je goede projecten vroeg ontdekt etc.. + tools die je gebruikt.

  Beantwoorden

Plaats een reactie