Nelleke, heeft geen epileptische aanvallen meer. in 2021

laatste update: 09-2021

Nelleke vertelt hoe ze met twee druppels wietolie per dag geen last meer heeft van epileptische aanvallen, deja vu’s, absenties en chaos en druk in haar hoofd.

CBD FACEBOOK >


CBD YOUTUBE >


CBD INFO >


CBD SHOP >


Best Verkochte CBD Producten:

[products ids=”3607,3615,17698,19291,99″ columns=”2″]


 

3 gedachten over “Nelleke, heeft geen epileptische aanvallen meer. in 2021”

 1. Wiet ( wiet olie ) onderdrukt de aanvallen, maar bevrijdt je niet van de epilepsie zelf. En in bepaalde gevallen wekt normale wiet juist de aanvallen op. Het lijkt me ook niet echt de oplossing voor niet rokers, of mensen die zich niet stoned willen voelen.
  Ik ben verlost van epilepsie door gebed en vasten in de Naam van de Heere Jezus Christus. Bevrijd door Zijn genade.Ik kan getuigen dat Hij helpt beter dan welke mediwiet dan ook!

  Het kan voor sommige misschien klinken als een onzin verhaal, maar voor mij is er geen beter verhaal. Want ik ervaar dagelijks de kracht en genade van de Heere in deze wonder aan mij gegeven. Ik heb GEEN epileptische aanvallen meer en mijn enige medicijn hiervoor is mijn geloof en het beoefenen van het Woord van God.

  En ik weet de Heere helpt graag een ieder die in Zijn Naam gelooft!
  Wie je ook bent en wat je ook hebt gedaan, God houdt van iedereen.
  God haat de zonde en niet de zondaar! En Hij staat altijd klaar voor de volgende die Zijn hulp zoekt en op Hem vertrouwt.

  Gr. 1 love en Gods zegen.
   Ps: Je kan mijn getuigenis bekijken op mijn kanaal als je wilt.

  Beantwoorden
 2. Ik voedde mijn kind alleen op, depakine chrono 500mg(4 maal, per dag) maar hielp niet echt ook bij studeren, ik studeer maar na een aanval, alles vergeten, ik ben van België, nu waarom geen cbd zonder thc, werkt ook… Ik kan nooit afspraken maken wat onze levens belemmert.. Nu ik zou zeggen kop op meid

  Beantwoorden

Plaats een reactie