Kersverse multimiljonair in tranen: ‘Mooi om iets na te laten.’

laatste update: 01-2022

Veel inwoners van het Limburgse dorp Reuver zijn het jaar goed begonnen. Zaterdagavond viel de Postcodekanjer van maar liefst 56,7 miljoen euro op de postcode 5963. De winnaars kunnen het nog nauwelijks geloven, blijkt als De Telegraaf een rondgang gemaakt langs een aantal kersverse miljonairs. Maar er is ook teleurstelling bij de inwoners die geen lot hadden. Abonneer je hier gratis:

Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief:

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

#TELEGRAAF

29 gedachten over “Kersverse multimiljonair in tranen: ‘Mooi om iets na te laten.’”

 1. IEDERE JAAR ZELFDE VERHAAL😂 ALTIJD VALT HET OP OUDERE MENSEN, WANNEER ZIEN WE EEN KEER VALLEN OP JONGE MENSEN DIE HET NODIG HEBBEN EN TOEKOMST VAN KUNNEN MAKEN?? MAARJA HET SYSTEEM VAN DIT ROMMEL IS ALTIJD ZELFDE GELUKKIG HEB IK HET NIET GEKOCHT ALTIJD WEGGEGOOID GELD MET HOOP WACHTEN EN TELEURGESTELD ACHTERAF😂😂😂

  Beantwoorden
 2. Ik woon al 40 jaar in Nederland. Wat voor mij altijd leuk blijft, het feit dat alleen 70+ of bejaarden miljoenen winnen. Oh ja, zelden een gekleurde Nederlander. Wie gelooft alle bullshit nog steeds en speelt dan?

  Beantwoorden
 3. Wat me opvalt is meestal dat de winnaars gepensioneerden zijn…niks ten nadele hoor , maar je ziet amper jongelui die pas in het leven staan en een huis willen kopen in deze tijd…

  Beantwoorden
 4. Dom om in beeld te komen met je prijs want criminelen kijken ook mee.
  Loterijen houden zich alleenmaar bezig met hun kijkcijfertjes en de veiligheid van de winnaars is minder belangrijk.

  Beantwoorden
 5. En dan jonge families die in de woningnood en lid van de voedselbank zijn geen rode cent geven. Bah. Alleen maar bejaarden die al jaren in de pensioen zitten een paar miljoen geven, ik snap er niks van.

  Beantwoorden

Plaats een reactie