Kan ik wietolie naast mijn huidige medicijnen gebruiken?

Kan ik wietolie naast mijn huidige medicijnen gebruiken?

Ja, dat kan bijna altijd. En dat komt omdat ze op verschillende manieren werken in ons lichaam. De meeste farmaceutische medicijnen hebben een zogenaamde allopathische werking, oftewel ze proberen de symptomen van een bepaalde aandoening te onderdrukken.

Wietolie daarentegen ondersteunt het eigen lichaam juist. Het ondersteunt het eigen endocannabinoïde systeem, een inwendig systeem dat allerlei belangrijke lichaamsfuncties met elkaar coördineert, zoals de spijsvertering, het afweersysteem en het slaap-waakritme, om zo het lichaam in homeostase te houden.

Zie voor de volledige tekst met klikbare links: l

CBD FACEBOOK >


CBD YOUTUBE >


CBD INFO >


CBD SHOP >


Best Verkochte CBD Producten:

[products ids=”3607,3615,17698,19291,99″ columns=”2″]


 

1 gedachte over “Kan ik wietolie naast mijn huidige medicijnen gebruiken?”

  1. Hallo, kan je zaldiar( paracetamol+tramadol) met thc olie innemen? Pas begonnen met thc olie gisteren.. maar 1 druppel hielp niet tegen mijn pijnen. Ik dacht 1 of 2 druppels blijven innemen dagen erna en dan de medicatie laten vallen als de thc olie helpt. Ik heb ook cbd olie kan ik die ook samen innemen. Doet niet veel tegen mijn pijn maar schijnt gezond te zijn elke dag in te nemen. Weet soms niet hoe ik het allemaal moet doen. Alvast bedankt. Mvg

    Beantwoorden

Plaats een reactie