Hoeveel Verdient een Daytrader? | Daytraden als een baan? in 2021

laatste update: 06-2021

Hoeveel Verdient een Daytrader? | Daytraden als een baan?

Welkom bij DoopieCash! Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden & investeren: Van Crypto tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

🔥

🔥(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media:
Youtube:
Twitter:
Instagram:
Facebook:

🔥 Discord: De invite link staat op de homepage van

📧Vragen: info@doopiecash.nl
___________________________________________________________________

Disclaimer:
Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van Doopie Cash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde.
Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoud Doopie Cash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#traden #beleggen #doopiecash

30 gedachten over “Hoeveel Verdient een Daytrader? | Daytraden als een baan? in 2021”

 1. Ik geloof wel dat je ervan kunt leven, als je ook doet aan diversiteit.
  Je hebt een stukje vastgoed, aandelen, crowdfunding, crypto, edelmetalen, traden, en oja, wanneer komt die video over investeren in whiskey?

  Beantwoorden
 2. Hoi, ik ben nieuw met daytrading en ga me deze vakantie erin verdiepen. Op jullie website kan je een cursus kopen. Als complete noob, wat kan ik hiervan leren? Ik verwacht echt niet "rijk" te worden, maar ik ben gewoon benieuwd. Interessante video trouwens! 🙂

  Beantwoorden
 3. Heren…. mooie nuchtere kijk op een veel gestelde vraag. Voor mij is het nu nog een hobby… maar wel eentje die ik zeer serieus neem en zie…. maar zonder de druk dat ik het als werk moet zien….. Mijn doel is om nu mijn ervaring en techniek te verbeteren…. en als het op den duur mijn hoofdinkomen gaat worden…. dan is dat leuk… Maar op de eerste plek oet het me plezier blijven geven…. dat is mijn basis.

  En door jullie te volgen…. geeft dit soort filmpjes een gave toevoeging in mijn proces….. SLIJM SLIJM SLIJM😜😜😜🤪🤪🤪

  Beantwoorden
 4. De titel zegt Daytrader en jullie hebben het in de video ook steeds over daytraden. Daytraders proberen toch het liefst binnen dezelfde dag een trade afgerond te hebben? Ik meen dat jullie zelf meer swingtraders en/of longterm traders zijn toch?

  Beantwoorden
 5. Jammer dat jullie niet een indicatief percentage van je beschikbare wallet aangeven wat je gemiddeld per dag zou kunnen maken als je het goed doet.
  Dus als ik 1000 euro beschikbaar heb voor trading hoeveel procent zou ik dan gemiddeld per dag hiermee kunnen verdienen?

  Beantwoorden
 6. Thx heren voor de video. Eerlijk en hoe het is inderdaad! Na een paar maanden ben je nog niet de de daytrader wat je voor ogen hebt. Je zit in een leerproces en dat duurt wel even. Ervaring opdoen, fouten maken en daar weer van leren. Ik zelf dacht ook voordat ik me erin verdiepte: ga ik doen en word wel snel rijk hahaha! Nee….zo werkt dat totaal niet! Ik zie het als een hobby wat ik superleuk en interessant vindt en ja, als je er van kan leven dat zou super zijn! Maar in het begin moet je je koppie erbij houden: hebzucht weglaten, niet veel risico nemen. Ik zelf draai "gewoon" 1 procent per dag gemiddeld( als doel), nu 2 maanden. Dat is overzichtelijk en intussen mijn account laten groeien met een paar honderd euro. Maar het meest gaat het er om: ik vind het leuk! Dat is het allerbelangrijkste en je account groeit vanzelf als je er interesse in hebt.

  Beantwoorden
 7. Die 2 / 2.5k waar over gepraat wordt , is een leuke bijverdienste naast je vaste baan. Wordt dit nu 5k per maand en je hebt genoeg spaargeld om het een jaar vol te houden, dan zou je kunnen stoppen bij je werkgever

  Beantwoorden
 8. als je vanuit suriname trade hoef je je dan niet druk te maken met vaste lasten. maar…. als je wat verdient hebt met daytraden ga je nooit je geld kunnen pinnen of opnemen bij de bank. het is echt een hell om aan je USD of euros te komen

  Beantwoorden
 9. Als sky the limit is en jullie zulke pro’s zijn en het jullie leven zo goed heeft gemaakt. Waarom tijdverspillen aan filmpjes maken en geld verdienen met een cursus? Dan kanje toch beter je focus houden op daytraden?

  Beantwoorden
 10. 100€per dag ok. Maar dan tel je geen belastingen etc. Tel maar voor 3000€ netto rond de 200€ per dag in BE. Als je zelfstandig alleen trade. Voor de rest respect ik al de info in de video wel thanks guys!

  Beantwoorden
 11. Nog een belangrijke tip die ze zijn vergeten te geven is Trade alleen als je de trade aan voelt, en trade niet omdat het moet. Zie je overduidelijk potentie in een trade dan ga je mee anders niet

  Beantwoorden

Plaats een reactie