Hoe je vrouwen versiert als je nog studeert in 2021

laatste update: 07-2021

In de podcast van deze week doe ik een uitgebreide Q&A waarbij ik het onder andere heb over chicks fixen als student, studentenverenigingen en de beste bijbaan ter wereld om te leren versieren.

/

25 gedachten over “Hoe je vrouwen versiert als je nog studeert in 2021”

 1. Het is best een goed idee om op straat kranten te verkopen of geld in te zamelen voor een goed doel. Om zo chicks te ontmoeten en sosiale contacten te krijgen. Alleen woon ik in een dorpje met nog geen 10.000 inwoners. En doet hier echt niemand dat.

  Beantwoorden
 2. Haii Tim, ten eerste wil ik ff zeggen dat ik je video's altijd echt fk goed en leerzaam vind. Maar ik vroeg me af, t lijkt alsof je elke vrouw gwn ziet als een mens waar je je lul insteekt en verder niks. Is dat echt zo, of is dat schijn en is er soms een vrouw die wel echt speciaal voor je is?

  Beantwoorden
 3. Beste Tim,
  Was leuk om naar jou denk wijzen over studentenverenigingen te luisteren, deed mij gelijk aan een grappige gebeurtenissen denken.

  De vraag of je ff wil reageren op de vraag van het geweldige nee boven geweldige gespreksninja/module-6/

  Beantwoorden
 4. Wat ik heel chill vindt is dat je niet altijd zegt wat mensen willen horen, maar altijd zegt waar het staat. Ookal is dit vaak pijnlijk. Hou deze scherpte. Je producten zijn awesome!

  Beantwoorden
 5. Hoi Tim, allereerst bedankt voor je concrete en praktische aanpak. Ik kijk je videos nu ongeveer een jaar en ik heb meer succes gehad met vrouwen in het afgelopen jaar dan in de 25 jaar daarvoor. Bedankt daarvoor en ik gun je een hele hoop succes met je bedrijf en gezondheid.

  Nu mijn vraag. Ik ben een student en spreek voornamelijk vrouwen aan via daygame. Waar ik al een tijd tegen aanloop is het combineren van aanspreken en werk. Momenteel heb ik een lopend doel waarin ik per week op 5 verschillende dagen 5 vrouwen aanspreek, en anders krijgen mijn vrienden 100 euro van mij. Nu zorgt dit er voor dat ik consistent vrouwen aanspreek en ik behaal hiermee ook redelijke successen, alleen lukt het me maar steeds niet om in mijn eigen studeeromgeving vrouwen aan te spreken. Het lijkt er op alsof ik een "pickup persona" aanneem en mezelf actief naar een redelijk anonieme omgeving moet slepen om vrouwen aan te spreken. Dit terwijl het zelden voorkomt dat ik een vrouw aanspreek en dat het awkward is of dat ik een negatieve reactie krijg. Momenteel ben ik aan het experimenteren met sociale approaches, bijvoorbeeld met een grapje openen en vanaf daar om te schakelen naar een directere aanpak. Ik hoop dat jij me op weg kan helpen met een praktische tip waardoor ik meer vrouwen in mijn eigen universiteitsgebouw durf aan te spreken, dit zou namelijk een stuk tijdsefficienter zijn, en bovendien deel ik dan interesses met deze vrouwen. Ik weet dat je waarschijnlijk zal zeggen: gewoon doen en wees niet zo'n poesje, maar het valt me juist op dat het zo lastig is om aan te spreken in een omgeving waar ik ook werk/studeer.

  Beantwoorden
 6. Over studentenverenigingen: check de open avonden van de verenigingen in jouw stad. Ga uit op die avonden. Als je daar een handje komt, je goed gedraagt en hier en daar een praatje maakt, weten ze wie je bent. Je krijgt zo de voordelen zonder de nadelen. In sommige steden is de studentenwereld vlakker dan de andere, maar er zijn elke week open avonden en die kan je rustig behandelen als je normale stapavond.
  De internationale verenigingen kennen geen ontgroening en hebben veel uitwisselingsstudenten die in de paar maanden dat ze in NL zijn flink willen experimenteren. AEGEE, ESN etc. Met minimale tijdsinvestering kan je er daar "bij horen", zonder door gekke rituelen te gaan. Of je kan niet gaan, en bevriend raken met één uitwisselingsstudent. Ken je er één, dan wordt je er als Nederlander vaak snel bij de groep getrokken. (behalve bij Chinezen dan) Uitwisselingsstudenten werken meestal keihard omdat zij niet in de luxe-positie zitten die wij wel hebben, en ze op hun eerdere prestaties worden geselecteerd.
  Ook buitenlandse studenten die uit zichzelf komen zijn tof. Ze zijn relatief avontuurlijk, anders ga je niet naar een land waar je de taal niet spreekt. Dat vergt ballen. Bij deze groepen heb je eigenlijk ook niet het domme gedrag wat Tim noemt in de podcast.

  Beantwoorden
 7. Sinds een half jaar werk ik al ober/barman in een (dans)café naast het studeren. Mijn sociaal leven is nog nooit zo groot geweest 😀 Daarnaast zie ik zoveel waarheden in deze video, om maar een voorbeeld te geven het deel over "met z'n 10 staan bleiren in een club", toen dacht ik echt: dit is nagel op de kop want dat heb ik zelf al zo vaak meegemaakt. Terwijl een club een iets chiquere sfeer heeft waar mensen meestal deftig naartoe gaan, staan zij daar in hetzelfde pakje met dezelfde band om hun nek elke lyrics mee te roepen met een paar biertjes in hun handen.

  Beantwoorden
 8. Yoo Tim, Je haar ziet er idd goed uit, daarnaast thanks voor de goeie tips. Ik hoor je soms praten over dat je werknemers hebt en dat je mensen bij jou in dienst hebt. Vraag is hoe kan iemand bij jou solliciteren? 😉

  Daarnaast, heb jij ooit überhaupt nog een slechte avond? Dwz en stapavond dat je geen chick scoort en zo ja hoe ga jij hier doorgaans mee om? Ik kijk al uit naar je volgende vid!

  Beantwoorden
 9. Hoi tim, goede video met nuttige informatie! Ik heb trouwens gespreksninja aangeschaft en vind het een goed product en denk dat het mij zeker gaat helpen!

  Sinds een paar maanden date ik met een meisje. We hebben nu vier keer afgesproken met elkaar. We hebben het al die keren leuk met elkaar gehad en dat gaf zij ook aan. Twee van de vier afspraken heeft zij het initiatief getoond om wat te gaan doen. De laatste afspraak stelde zij ook weer voor om bij mij of bij haar thuis wat te gaan doen en ben toen bij haar langs geweest,. Toen we afscheid namen tijdens die afspraak vroeg ze ook wanneer we weer opnieuw gaan afspreken. Op die vraag antwoorden ik dat ik er nog even over zou appen want had op dat moment even geen idee wanneer ik kon. Ik heb haar toen een paar dagen later ook geappt om terug te komen op haar vraag en heb toen ook een voorstel gedaan met data's om weer af te spreken. Op dit berichtje heeft ze nu sinds een week niet gereageerd. Het is voor mij de eerste keer dat ik meer dan 1 keer met een meisje date en heb dit dus nog nooit eerder mee gemaakt en snap er ook niet zoveel van waarom ik genegeerd word.

  Je hebt een video waarin je uitlegt waarom meisjes niet reageren op berichten alleen dat is na de 1e date en snap ik dat volkomen.

  Mijn vraag is dus, wat kan er aan de hand zijn en hoe kan ik dit goed aanpakken met een berichtje?

  Aangezien het al een week geleden is denk ik dat ik niet te lang meer moet wachten met contact opnemen. Een snelle reactie zou wel fijn zijn via een reply op dit bericht bijvoorbeeld. Mocht dat niet lukken, wat ik goed begrijp dan doe ik het gewoon op mijn eigen manier.

  Boks!

  P.S. Mochten andere mensen dit lezen, al het advies is welkom en zal het zeker waarderen!

  Beantwoorden
 10. Joo Tim,

  Vooraf, thanks voor je tips! Ik ben nu al veel beter geworden in het versieren van vrouwen.
  Nu to the point. Ik heb een probleem. Ik word erg graag gewaardeerd door anderen, ook chicks dus. Zodra ik merk dat een chick mij niet (genoeg) waardeert, ben ik geneigd om beter mijn best te gaan doen waardoor ik het 9 van de 10 keer verneuk doordat ze me opdringerig vinden overkomen. Dit is iets wat mij erg in de weg zit bij het fiksen van chicks. Het is iets waar ik langer last van heb en waar ik tot nu toe geen oplossing voor heb. Ik hoop dat jij mij hiermee kunt helpen.

  Beantwoorden
 11. beste veninga, tof die nuchtere kijk van jou op de wereld. ik heb2 vragen voor je; IK werk in een bar en hadden laatst sex met een vrouw van 42 (zelf ben ik 21). echter weet ik niet zogoed wat ik heb gedaan om haar mee naar bed te nemen. mijn vraag is dus hoe kan ik meiden die een drankje bij me komen halen laten weten dat ik geïnteresseerd ben? ook ben ik benieuwd naar hoe oud jouw oudste vrouw is geweest waarmee je het bed hebt gedeeld?

  Beantwoorden
 12. 1: Tim hoeveel trio's heb je eigenlijk al gehad in je leven? en 2: wat denk jij van Trump tot nu toe denk je na het laatste debat dat hij terug kans heeft om te winnen ookal werkt al de media hem tegen en na het mediaschandaal van de clip waarin hij vrouwen vuil terspraken neemt met 'grab her by the pussy' ondertussen al wel de wereld rond gegaan lol.

  Beantwoorden
 13. Heey Tim, je haar zit de afgelopen weken erg goed! Graag wil ik nog eens terugkomen op het onderwerp van monogamie. Voorheen dacht ik altijd dat dit de enige optie was. Ik ben blij dat je me een ander inzicht hebt gegeven en misschien zou het inderdaad beter zijn voor de mensheid als we zouden accepteren dat we geen monogame wezens zijn. Echter vroeg ik me af wat jouw kijk is op samenwonen, settelen, kinderen krijgen en opvoeden in een polygame wereld, aangezien dit wel heel veel nieuwe uitdagingen brengt. Daarbij zou ik graag willen weten hoe jij dit later wil inrichten in jouw leven, ga je met meerdere vrouwen samenwonen, wil je überhaupt ooit kinderen?

  Beantwoorden
 14. Hey Tim,
  Als trouwe volger, daygamer, en waar het boek Manslut onder het kussen ligt toch een vraag:

  Na het lezen van jouw boeken en het zien van de shows gaat het contact maken als een trein en wordt ik steeds vaker uit het niets aangesproken door chicks die soms ook een stuk jonger zijn.

  Het gesprek gaat in de regel ook goed, maar vaak als de leeftijdvraag voorbij komt vinden ze het leeftijdsverschil (soms 15 jaar) vaak toch te groot en haken af.
  Weet jij een slimme manier om hier op te reageren? Zonder dat ik moet gaan daten in het bejaardenhuis 😉

  Boks!

  Beantwoorden
 15. OK! Nu moet ik vragen, mag ook in een YouTube comment; Voor wie ben je?
  McGregor – Alvarez (Ik denk voor McGregor gezien je eerdere mail)
  Wonderboy – Woodley
  Jędrzejczyk – Kowalkiewicz
  Weidman – Romero
  Cerrone – Gastelum
  Tate – Pennington

  Beantwoorden
 16. Zijne hoogheid Prins Veninga. Als beste datingcoach van Nederland, weet je een snellere/betere manier om gedrag aan te passen dan steeds 1 klein ding te pakken en daar constant jezelf aan te herinneren tot dat geautomatiseerd is voordat je het volgende ding kan?

  ps. (eerlijke comment, niet naar bedoelt) de laatste 2 podcasts zogen, en niet op de goede manier, en ik snap echt niet waar al deze positieve reacties vandaan komen.

  Beantwoorden
 17. Hoi Tim,

  Ik heb een meisje via Tinder virtueel leren kennen en heb haar mee uit gevraagd. Ze zou mij de volgende dag appen om door te geven of ze volgende week kan maar heeft dat tot op heden nog steeds niet gedaan. Ik heb haar sindsdien niet geappt. Wat raadt je mij aan? Appen of gewoon niks zeggen en afwachten tot zij terugappt?

  Beantwoorden

Plaats een reactie