GELD VERDIENEN MET YOUTUBE? & SLAAP ISSUES TWEELING | VLOG80 | Newborn Fit Mama in 2021

laatste update: 09-2021

Bekijk hier onze aller nieuwste NBFM Supplementen!

Shoplog Chiquelle met code: NEWBORN20 voor 20% korting
Knit Licht bruin:
Knit donker bruin:
Jogginsbroek:
Teddy sweater:

NBFM Eiwitpoeder:

NBFM Shakebeker roze / zwart:

NBFM Mega Multivitamine:

NBFM Multivitamine Zwanger. Voor, tijdens en na zwangerschap tijdens borstvoeding:

NBFM Vitamine B12:

NBFM Vitamine D3:

NBFM Essentials:

NBFM Magnesium:

NBFM Krill Omega:

NBFM PROGRAMMA:

NU ook beschikbaar: Het NBFM MAAND-programma:

GRATIS NBFM RECEPTENBOEK:

| VLOGS VROEGGEBOORTE EN ZIEKENHUIS KRAAMTIJD |

| WEEKVLOGS |

| SOCIAL MEDIA |

Instagram:

Facebook:

Website:

Mail: info@newbornfitmama.nl

Hi! Ik ben Kimberly,, mama van zoon Ramos (3), Bobby & Charly (1) en samen met Eddy. Sinds 5 jaar werk ik aan en binnen mijn droombedrijf: Newborn Fit Mama. Waar ik al mijn passie in stop om mama’s te helpen, door middel van onze voeding- en sport app en coaching, om zich weer fijn te voelen in hun lichaam. In onze vlogs zie je real mom-life met een peuter en een tweeling, hele lekkere recepten, vrouwen-dingen en onze gezins-rituelen.

Kijk je gezellig mee?

Vergeet je niet te abonneren en een duimpje omhoog te doen? Zou ik leuk vinden!

Liefs,

Kimberly

30 gedachten over “GELD VERDIENEN MET YOUTUBE? & SLAAP ISSUES TWEELING | VLOG80 | Newborn Fit Mama in 2021”

 1. Ik heb jaaaren als oppasmoeder gewerkt.
  Mijn patroon heb ik altijd aangepast aan de kindjes.
  Dwz, als de kindjes het wat langer volhielden, heb ik ze gewoon iets later op bed gelegd.
  Zo schuift de tijd vanzelf wat op.
  Ik had meestal wel twee tot drie kindjes die in aparte kamertjes sliepen, dat maakt het natuurlijk wel makkelijker omdat je dan niet hoeft in te breken bij de slapertjes.
  In jullie geval zijn jouw kindjes de bewegingen om om slaapplek wel gewend.
  Dus is het wel te proberen wat wissel tijden.
  Door de tijden wat op te schuivende het wel even rommelig maar je komt uit op vanzelf de middagslaap die wat
  Langer en gelijktijdiger wordt.
  Het is altijd goed gelukt, soms moet je doorbijten maar je doe het ergens voor.
  Als ik niet duidelijk genoeg ben vraag rustig uitleg, naast mijn eigen kinderen die inmiddels zelf kids hebbenheb ik alle jaren kindjes opgevoed inclusief mijn kleinkinderen.
  Dus….ervarings deskundige en niets ouderwets want dat is niets veranderd in de loop,van de jaren. Veel succes.

  Beantwoorden
 2. Ik snap werkelijk niet waarom mensen een probleem maken of opmerkingen over samenwerkingen. In elke krant, tv zender of tijdschrift staat reclame en dat zijn dan zelfs nog betaalde producten! Hier kun je gratis leuke content bekijken voor een klein beetje reclame! Dus geen uitleg nodig hoor, gewoon lekker zo doorgaan 💪

  Beantwoorden
 3. Ik ga helemaal stuk; Kimberley; mama gaat even alleen boven chillen” Ramos; “ja samen met Ramos mama “ 😂😂😂Kimberley kijkt alsof er een bom af gaat 😂😂😂

  Beantwoorden
 4. Leuk weer!! 🤩Herkenbaar dat je dingetjes met slapen enz niet meer terug weet zoals bij Ramos 😇 Duidelijk van je samenwerkingen, viel mij ook op omdat ik vanaf dag 1 je vlogs kijk en steeds meer wordt.. Maar vind je vlogs nog steeds leuk! Fijn weekend met je mooie gezin! 🔆🍀🌸

  Beantwoorden
 5. Graze is gewoon een waardeloos product, zo ontzettend niet duurzaam en ze zijn slordig met verzenden. Ik denk dat het al scheelt als je wat kritischer bent in de samenwerkingen die je aangaat.

  Beantwoorden
 6. Ik vind dat als jij vlogt jij kunt bepalen of je met iemand een campagne aangaat of niet, daar heeft niemand iets over te zeggen , is mijn mening dat doen alle influencers toch ?

  Beantwoorden
 7. Ahh wat gezellig jullie hotel-avondje thuis!!! En ik moet zo lachen om hoe je couscous uitspreekt: couchhh couchhh. Mijn schoonfamilie is Marokkaans en die zeggen gewoon cous-cous hoor hihi.

  Beantwoorden
 8. Hi Kimberly, mijn meisjes doen ook 2 dutjes per dag, 1e om 10.00uur( een uurtje) en de 2e om 14.00uur( ongeveer 1.5 uur)
  Ze zijn hier nu 10 maanden. Moet zeggen dat ze niet altijd slapen ook al jammeren ze wel dat ze moe zijn🙊🙈

  Leuke kleding geshopt!👌👍Je broek inderdaad lekker thuis dragen voor het chillen!!😉

  Verder weer gezellige, grappige en boeiende vlog! Fijn weekend en tot de volgende keer!🤗

  Beantwoorden
 9. Super eerlijk het stukje waar ik je verteld over de samenwerkingen en dat een vlog maken gewoon geld kost, mogen echt velen een voorbeeld aannemen! Ik heb alleen een vraag: wat voor kosten komen er bij kijken bij het maken van een vlog? Want in mijn beleving is het alleen filmen en editen, dus ben oprecht benieuwd😃😘 leuke vlog weer!

  Beantwoorden
 10. Hi Kimberly! Leuke vlog Onze dochter, Saar, is 1 jaar 2 maanden ongeveer en slaapt enkel wanneer ze moe is. We hebben geen vaste tijden, maar ze geeft zelf aan wanneer ze moe is door middel van in haar oogjes te wrijven, zelf naar de trap te lopen of gewoon wanneer ze een beetje huilerig wordt. Dus soms 2 keer, soms maar 1 keer per dag.
  Ik heb ook een vraag. Ik heb een tijdje Herbalife gedaan en zij zeggen dat je havermout enkel moet eten als je gaat sporten ivm de calorieën. Ik zie dat jullie ook gewoon ontbijten met havermout. Hoe kijk jij hier gegeten? Yoghurt of brood krijg ik er s morgens niet in.. ik ben niet zo'n goede ontbijter.

  Groetjes!

  Beantwoorden
 11. Mijn dochter is 1 jaar en 2 maanden en is nu sinds 1 maand ook over naar 1 slaapje. De eerste keer in de ochtend een half uur naar achter gezet, toen de dag erna nog een half uur, en vanaf de dag daarna naar 1 slaapje om 11:45 en toen iedere dag nog een kwartiertje later tot de ideale tijd. Daar moet ze af en toe even doorheen, maar na 2 weken ging het hier goed. Succes 🙂

  Beantwoorden
 12. Rond de leeftijd dat ze zo tussen 1 of 2 slaapjes ingangen. Laat ik het altijd afhangen van hoe moe ze zijn in de ochtend. Het wissels dan dus per dag. En dan zie je steeds vaker dat er dagen tussen zitten dat ze het volhouden.

  Beantwoorden
 13. Was für mich funktioniert ist SurveyTime. Ich bekomme $ 1 USD mit jeder Umfrage, die ich ausfülle, und dem Erhalt Mein Geld unmittelbar nachdem ich es ausgefüllt habe, lautet der Link Surveytime.me , Es dauert ungefähr 20 Minuten , aber Es ist viel besser als andere betrügerische Websites und ich habe keine Probleme 🙂

  Beantwoorden

Plaats een reactie