Geld verdienen met social media

laatste update: 06-2021

https://www3.gotomeeting.com/register/229289926

Op maandag 20 juni, van 20.00 tot 21.00, verzorgen Fundament All Media en De Ondernemers BV ‘Geld Verdienen met Social Media’, speciaal bedoeld voor ondernemers in detailhandel en horeca in Groningen.

Webinar

Een webinar is een gratis seminar dat je thuis op de bank (of waar dan ook) op je eigen computer kunt volgen. Alles wat je hoeft te doen is je hier aanmelden en de aanwijzingen volgen. Het webinar is helemaal gratis en wordt u aangeboden door Fundament All Media en De Ondernemers BV.

De onderwerpen zijn:

– Facebook
– Twitter
– Foursquare

aan het einde van de webinar kun je jouw kennis al meteen inzetten en gebruiken om nieuwe en extra klanten te genereren!

Social media

Ruim vier miljoen Nederlanders zijn actief op Facebook. Twitter en Foursquare zijn kleiner, maar bieden hun eigen interessante mogelijkheden. Alle drie zijn voorbeelden van social media waarmee mensen van alles met hun vrienden delen. Ook wat ze van jouw winkel of restaurant vinden. Of waar ze die toffe tas hebben gekocht. Door actief te worden op op die social media kun je je met die gesprekken bemoeien, kun je je klanten beter leren kennen en kun je er voor zorgen dat ze positief over je praten.

Mobiel adverteren

Steeds meer consumenten lopen rond met een smartphone op zak. De smartphone maakt social media mobiel. In de bus, in het café en tijdens het shoppen checken ze hun mail, hun Twitter en hun Facebook. Via Facebook of Foursquare laten ze hun vrienden weten waar ze zijn. Dat biedt allerlei mogelijkheden voor mobiel adverteren. Een slimme advertentie op de mobiel, op de juiste tijd en de juiste plaats, heeft als voordeel dat de consument er snel op kan reageren. Omdat hij toch al in de buurt is, omdat de aanbieding inspeelt op een behoefte (het regent, het is lunchtijd), omdat de aanbieding bij hem past of een combinatie van die dingen. Ervaringen in de VS laten zien dat je met slimme mobiele aanbiedingen een conversie van 15% kunt behalen!

Kortom heel veel redenen om deel te nemen aan de webinar: “Geld verdienen met social media”!

Geef je op!

Plaats een reactie