Geld verdienen met je nieuwsbrieven | Affiliate Marketing voor lokale ondernemers

laatste update: 09-2021

Anita is kapster. Zij verkoopt in de salon producten van haar fabrikant. Maar eigenlijk houdt ze niet van verkopen. Ze is het liefst gepassioneerd met haar vak bezig.

Toch verdient ze elke maand geld aan de verkoop van producten. Ze verstuurt elke maand digitale nieuwsbrieven aan haar klanten.

De nieuwsbrief van Anita bevat ook een advertorial van haar fabrikant. Een advertorial is een gesponsord artikel met bijvoorbeeld nuttige informatie over hoe je een product het beste kunt gebruiken.

Klanten vinden dit vaak interessant. Als klanten doorklikken uit de nieuwsbrief en de producten in de webshop van haar fabrikant kopen krijgt Anita daar elke keer een beetje geld van. Commissie genaamd.

De commissie die Anita heeft verdiend krijgt ze elke periode uitbetaald. Anita verdient nu zelfs geld met haar reclame. Wil jij ook nieuwsbrieven versturen aan je klanten en commissie ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze kant-en-klare nieuwsbrieven. En bekijk of we ook al advertorials hebben voor jouw producten en jouw branche.

Ga naar www.embrosa.com

Plaats een reactie