Geld verdienen met het verkopen van KRINGLOOP artikelen | VAN € 0,- NAAR € 50.000,- | DEEL 1 in 2021

laatste update: 06-2021

Leuk dat je kijkt naar het tweede deel van deze serie op mijn kanaal Max Maakt Money!

In deze serie ga ik (proberen) vijftigduizend euro te verdienen. In de eerste aflevering ben ik geëindigd met € 260,75. Met dit budget ben ik een aantal kringloopwinkels en kringloop ketens afgegaan om items te vinden die ik kon flippen, om zo meer geld te verdienen.

Vanwege de Corona maatregelen waren de winkels in eerste instantie alleen te bezoeken met een afspraak, later kon ik gelukkig gewoon een winkel binnenlopen. Ik heb onder andere videorecorders, platenspelers, schoenen, pakkenen en een scooterhelm gekocht in de kringloop.

Het geld dat ik deze aflevering verdien, investeer ik in de volgende aflevering en zo gaan we verder tot ik vijftigduizend euro netto heb verdiend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het starten van een webshop, het doorverkopen van vintage kleding via Vinted, dropshipping, print on demand, daytraden, investeren in Bitcoin en andere crypto. Ik hoop jullie met deze video’s te inspireren om ook zelf aan de slag te gaan om extra geld te verdienen naast jouw werk of studie, gewoon vanuit huis!

Het is mijn streven om iedere maand een video te uploaden voor deze challenge om geld te verdienen met 0 euro en tussendoor een andere video te uploaden, waar ik meer vertel over allerlei geldzaken en manieren om geld te verdienen.

Ik zal in toekomstige video’s onder andere praten over de volgende onderwerpen:

– Hoe start je een onderneming?
– Waar moet je rekening mee houden bij het starten van een onderneming?
– Hoe kun je makkelijk geld verdienen online?
– Hoe zit het met Marktplaats en belastingen?
– Moet ik BTW afdragen over de verkoop van tweedehands producten?
– Wat is de beste manier om geld te sparen?

Ben jij benieuwd hoe dit af gaat lopen en welke manieren ik heb bedacht om tot mijn einddoel te komen? Zorg dan dat je je abonneert op dit kanaal en dat je de notificaties aanzet!

Heb jij zelf nog ideeën om geld te verdienen, vragen over geldzaken of opmerkingen over deze video? Drop een comment en ik zal mijn best doen om deze binnen een dag te beantwoorden.

5 gedachten over “Geld verdienen met het verkopen van KRINGLOOP artikelen | VAN € 0,- NAAR € 50.000,- | DEEL 1 in 2021”

 1. De eerste 100 abonnees zijn een feit!

  Dat was een stuk sneller dan verwacht, ik had oprecht geen idee of mensen zaten te wachten op dit soort content, dus ik ben heel erg blij met alle support ♥️

  Ik merk dat het verkopen van spullen en het filmen en editten van de videos best veel tijd kost en ik upload pas als ik tevreden ben met de content. Het zal daarom naar verwachting nog wel een maandje duren voordat deel 3 van deze serie online komt.

  Ondertussen ga ik iets leuks bedenken om mijn eerste 100 abonnees te vieren, hier zal ook een video van komen én ik ga de challenge met mijzelf aan om binnen 7 dagen 1000 volgers te krijgen op mijn Instagram themepage! Die video zal ook binnenkort nog online komen.

  Bedankt voor het kijken en al jullie likes en comments, tot de volgende video 💪🏻

  Beantwoorden

Plaats een reactie