Geld verdienen met Helium (500% in 1 jaar?)

laatste update: 01-2022

Hierbij een kleine video over wat Helium is, hoe het werkt en hoe jij daarmee “Geld” kunt verdienen (minen).

In deze video zal ik het hebben over wat helium is, waar je een helium miner(hotspot) kunt kopen, hoeveel stroom een helium miner gebruikt, waarvoor je moet oppassen bij het kopen van een helium miner.
Welke antennes en kabels je nodig hebt voor helium miner en waar je nog verder aan kunt denken.

Disclaimer:
Helium is voor mij ook nog niet helemaal duidelijk, ik leer nog elke dag. Ik vertel alleen maar waar ik tot nu toe achter gekomen ben. Verder is dit geen financieel advies en ook geen garantie voor wat je zou kunnen verdienen.

Heb je vragen? Laat het me gerust weten !

Aantal handige sites:
1. Alle hotspots zien:
2. Antennes/Kabels kopen: of
3. Hotspots Analyseren:
4. Andere handige youtube kanaal (ENGELS) g

Plaats een reactie