13 gedachten over “GELD VERDIENEN MET BOMEN ZAGEN!!!”

 1. Netjes afgewerkt en mooi verdiend 😉 Het doet wel goed om te horen dat de 15€ per uur cowboys niet enkel in België zitten maar ook in Nederland, ik was al bang looooooool. Voordeel van deze cowboys is dat je normaal gesproken die zaag een paar maand later kan overkopen voor een prikje 😉 En nu ik de zekerheden ken van Nederland denk ik toch na om te emigreren… Belastingen betalen we hier in België ook maar hier is het geen zekerheid dat de zon opkomt, het is al enkele weekjes geleden dat ik nog zonlicht heb gezien, enkel grijze blubber…

  Beantwoorden
 2. De uitspraak is niet van mezelf maar van een instructeur bij IPC Groene Ruimte in Arnhem, alleen die had het over kennis en kunde ipv kennis en ervaring. Het woord 'kunde' pastte ook wel bij hem op één of andere manier 🙂

  Dit soort klusjes zijn heerlijk om op z'n tijd te doen, want altijd groot werk en de bijbehorende risico's geven ook bijbehorende spanningen. Terug naar de basis, lekker rommelen en nog een paar centen verdienen ook. Wat wil je nog meer? 😃👍

  Beantwoorden
 3. Hardstikke bedankt voor de informatieve en leuke video's. Ik geniet er elke keer weer van. Ik doe sinds een korte tijd ook boomwerk en heb nu een aantal klussen gedaan. Op dit moment heb ik nog geen cursus gedaan, maar ik zit hier wel overna te denken. Heb jij een opleiding gedaan voor het werk dat je doet of heb je alles zelf aangeleerd? En ik snapte niet goed wat je bedoelde met dat je het achterlijk vond dat iemand die een zaag gekocht heeft 15 euro per uur vraagt. Is dat zo'n gek bedrag? Nogmaals erg bedankt voor je video's

  Beantwoorden
 4. Ik ben gestopt met het naar buiten gaan en werken in tuinen. De laatste "concurrent" bood hoveniers- en tuinopruimwerkzaamheden aan voor het luttele bedrag van €7,50 per uur!!!. Laat mij dan maar op de bank liggen met een koud bier in de koelkast. Neemt niet weg dat als je een klus in Noord Nederland hebt ik mij aanbevolen hou!

  Beantwoorden

Plaats een reactie