Gabriël (10) bouwt zijn stad Leiden na met Lego

laatste update: 09-2021

Duizenden steentjes zijn ervoor nodig, en heel veel geduld. Gabriël uit Leiden wil met Lego zijn hele stad nabouwen. Dat kan hij niet alleen. Daarom heeft hij een wedstrijd bedacht, zodat ook andere kinderen mee kunnen helpen. #jeugd #jeugdjournaal #lego #leiden #bouwen

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal? Je kunt ons ook vinden op:
Instagram:
Site:
App: p

30 gedachten over “Gabriël (10) bouwt zijn stad Leiden na met Lego”

  1. Om dat stadhuis na te bouwen moet ik echt mijn hele LEGO Jurassic Park uit elkaar halen en dat ga ik lekker niet doen. In ieder geval niet voordat Jurassic World Dominion uitkomt.

    Beantwoorden
  2. Hoi Jeugdjournaal,

    Jullie zijn in het einde scherm vergeten filmpjes te zetten want ik wou een ander filmpje gaan kijken dus ik wou hem via daar aan zitten maar het doet het niet dus ik kijk onder het filmpje naar een nieuw filmpje van jullie maar ik dacht ik zeg het even misschien iets om nog te veranderen

    Groetjes gigatv

    Beantwoorden

Plaats een reactie