Eerste dag corona: wat een rare dag – Kop d’r veur! (1) in 2021

laatste update: 04-2021

We kunnen er niet meer onderuit: het coronavirus heeft de provincie Groningen bereikt. De scholen zijn gesloten, de kroegen zijn dicht en het wordt stiller en stiller op straat. In ‘Kop d’r veur!’ brengen we elke dag, het nieuws, de ervaringen en de mooie ideeën in onze provincie in beeld, om de kracht van de Groningers in deze coronatijd te laten zien. Want alleen samen komen we door deze periode heen.

In deze eerste aflevering van ‘Kop d’r veur!’ spreken we Groningers over hun ervaringen op deze eerste echte coronadag en geven we je een update van het laatste Groninger coronanieuws van Groninger Internet Courant.

In de provincie Groningen is er sinds zondag één geteste besmetting van het coronavirus bijgekomen. De GGD heeft in totaal 12 patiënten positief getest.

Het RIVM maakte maandagmiddag bekend dat het totaal geteste besmettingen in Nederland in een dag met 278 nieuwe patiënten is gestegen naar 1413. Sinds zondag zijn er vier patiënten overleden. Het virus heeft nu aan 24 mensen het leven gekost.

De 21-jarige studente die als eerste besmet raakte, heeft al sinds vrijdag geen klachten meer. Ze hoeft dus niet meer in quarantaine, maar op Facebook laat ze weten dat ze eigenlijk de deur nog niet uit durft.

Scholen en eet- en drinkgelegenheden moeten dicht. Gelukkig blijven bezorgrestaurants wel open. Je kunt dus gewoon gebruik maken van Thuisbezorgd.nl of Fooddrop.

Verder is het stil in de stad. Bussen vervoeren steeds minder reizigers. De loketten van WIJ Groningen zijn dicht, het CBR heeft alle rijexamens geschrapt, het schadeloket stelt schadeopnames uit en tandartsen doen alleen spoedbehandelingen. Alle bibliotheken in de provincie zijn inmiddels gesloten. Veel bedrijven laten hun werknemers thuiswerken. PostNL blijft wel post en pakketjes bezorgen.

Corona betekent een strop voor veel ondernemers en ZZP’ers. Volgens de NOS werkt het kabinet aan een steunpakket voor alle ondernemers.

Ondanks talloze oproepen om te stoppen met hamsteren is het in supermarkten nog steeds erg druk. Hamsteren is niet nodig: er zijn genoeg voorraden!

Er gaat een streep door de Bloemenjaarmarkt, die dit jaar op 10 april (Goede Vrijdag) zou plaatsvinden. De Groningen City Club heeft het evenement afgelast vanwege de risico’s op verspreiding van het virus.

Grandioos Groningen is het splinternieuwe videomagazine van Groningen, opgericht door Rob Mulder. Helemaal online en voor alle leeftijden en interesses. Bij ons vind je verschillende programma’s voor alle leeftijden en interesses. Download de Grandioos Groningen App, dan heb je alle programma’s bij de hand.

Volg Grandioos Groningen op Facebook:

Volg Grandioos Groningen op Instagram:

En vergeet niet te abonneren, hier, op You Tube.

thuiswerken in 2020: 5 manieren hoe je geld kan verdienen met internet

5 manieren om thuis te werken in 2020 en verdien geld met internet

1. Werk Thuis en Verdien Met Affiliate Marketing: De Affiliate Marketing Revolutie

Ontdek het #1 verdienmodel voor het opbouwen van een passief inkomen dankzij het internet.

In de Affiliate Marketing Revolutie ga je leren om 100% vrij te worden dankzij het internet.

Jacko Meijaard, de bedenker van de Affiliate Marketing Revolutie, verdient 20K+ per maand en heeft zijn sporen wel verdiend met affiliate marketing.

Hij gaat je laten zien hoe je een volledig vrij leven kunt leven dankzij het internet. Altijd je eigen dag indelen.

Een passief inkomen op te bouwen.

Geld verdienen terwijl je slaapt of offline bent klinkt voor veel mensen als een droom, maar vergeten dat we in de tijd van het internet leven, waar alles kan.

Je zet simpele websites op en vult deze met inhoud volgens een beproefde methode, die stap-voor-stap wordt uitgelegd.

Geschikt voor beginners, je begint bij nul.

Bekijk nu de Affiliate Marketing Revolutie >>

 


2. Werk Thuis en Verdien geld met verkopen op Bol.com: De Bol.com MasterClass

De Bol Masterclass is een stap-voor-stap videocursus hoe je leert een winstgevende e-commerce business op te zetten via bol.com.

In minder dan 1 jaar tijd heeft Jia Ruan, met de principes die hij uitlegt, zijn eigen passie omgetoverd in een winstgevend bedrijf. Nu leert hij anderen om hetzelfde te doen.

In deze kosteloze training leer jij de bewezen formule die Jia heeft toegepast om winstgevende webshops op te zetten.

Daarnaast laat Jia zien hoe jij het volledige process kunt automatiseren zodat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het runnen van jouw shop(s).

Jia heeft een van de beste (al dan niet dé beste) trackrecords in de industrie. Duizenden mensen hebben al zijn programmas gevolgd.

Jia vraagt normaal hoge bedragen voor coaching op dit gebied.

Maar in deze kosteloze training onthuld hij zijn methode helemaal aan jou.

Dus zorg ervoor dat je jezelf aanmeld voor deze kosteloze training voordat het offline gehaald wordt.

Bekijk de Bol Masterclass >>

 


3. Werk Thuis en Verdien met slim beleggen met je laptop: De Trading Navigator Methode

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis live training succesvol beleggen.

Alles doe je via je laptop of telefoon, waar je ook bent, dus 100% online en via internet.

Bekijk de gratis training succesvol beleggen >>


4. Werk Thuis en Verdien met de handel in cryptomunten (zoals bitcoin)

AllesOverCrypto is een zeer populaire website als het gaat om cryptocurrencies en blockchain.

Ze bestaan sinds 2017 en trekken maandelijks tienduizenden bezoekers die allemaal geïnteresseerd zijn in het leren over deze baanbrekende technologie.

De bekende hype rondom Bitcoin was in 2018 volledig verdwenen, maar in 2020 is deze weer aan het terugkomen!

Google voor de grap op “Bitcoin” en je ziet overal weer nieuwsartikelen die gaan over de snelle stijging van de munt.

💎 Cryptocurrency Beginnerscursus 💎

Het product dat je hier vindt is de Cryptocurrency Beginnerscursus.

Met deze online cursus leer je om te investeren en te traden in cryptomunten.

De crypto experts van AllesOverCrypto hebben 6 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency’s en blockchain.

Ze hebben hun kennis samengevoegd tot deze allesomvattende beginnerscursus.

Nadat je deze cursus hebt gevolgd kan je zelfstandig cryptomunten kopen en verkopen en snap je ook de achterliggende technologie ervan.

Dat de cursus in trek is, is wel duidelijk.

Sinds de lancering ervan is het al veelvuldig verkocht en zijn cursisten laaiend enthousiast over de kwaliteit ervan.

En je doet alles online, vanuit je luie stoel met je laptop, smartphone en wifi.

Bekijk nu de Cryptocursus >>


5. Werk Thuis en Verdien geld met je eigen Social Media Marketing Bedrijf

De SMMB Masterclass is een 6-weekse online cursus die jou exact leert hoe je jouw eigen Social Media Marketing kunt starten en vervolgens kunt schalen.

Dit betekent dat je leert hoe je voor andere bedrijven Facebook, Instagram en andere sociale media kanalen kan beheren.

Boyd Hoek heeft in 2018 dit proces zelf stap-voor-stap volledig doorlopen & zijn eigen marketing bureau tot een succes geschaald.

Ze hebben ondertussen meer dan 450+ gemotiveerde studenten in de cursus zitten.

De SMMB Masterclass is meer dan alleen een online video-cursus, ze hebben wekelijkse coaching calls met Boyd persoonlijk, bieden een hechte community aan & hebben een full-time team die elke dag achter de schermen aan de cursus werkt! ⁣

Het is hun missie om een alternatief aan te bieden waarin mensen een onderneming creëren waar ze dagelijks met passie aan werken en tegelijkertijd locatie-onafhankelijk kunnen werken.

Ben jij ook van mening dat het huidige educatie-systeem niet voor iedereen is weggelegd en er meer in het leven is dan een passieloze 9-tot-5 baan?

Alles doe je uiteraard online, met je internet verbinding, en waar en wanneer het jou uit komt.

 

Bekijk de Cursus Social Media Marketing Bedrijf >>

4 gedachten over “Eerste dag corona: wat een rare dag – Kop d’r veur! (1) in 2021”

Plaats een reactie