30 gedachten over “Dosering – Basiskennis over wietolie”

 1. THEELEPEL MET EN BEETJE SUIKER ZELF UIT PROBEREN SLAAP GOED EN VERDER GEEN ENKEL PROBLEEM MINDER PIJN HEB ARTROSE WORD NIET ANDERS OF ANDERS ZEKER NIET STONED ,,ZIT NU OP 1X 7 DR VOOR SLAPEN NERGENS LAST VAN

  Beantwoorden
 2. Goede en waardevolle info waarvoor dank! Ik heb nu medicinale THC besteld in Den Haag bij de Transvaalapotheek. €50 voor 10 ml en het is kunstmatig vervaardigd. Waar kan ik in Amsterdam kant en klare THC kopen. Ben blij met alle tips!

  Beantwoorden
 3. heel interessant, dank je. Maar wat als je wietolie wil gebruiken voor een ziektebeeld zoals traagwerkende schildklier? Want daarbij ervaar je dus niet onmiddellijk effect en is het dus moeilijk in te schatten bij welke dosis je heling creëert…

  Beantwoorden
 4. Ik maak THC /CBD-olie zelf volgens Simpson methode, sinds de longkanker van mijn oma. Het bleek toen erg lastig, aan THC olie te komen, óf tegen absurde prijzen, óf we kregen een of ander slap aftreksel v/e internetaanbieder, óf we kregen gewoon helemaal niets, nadat we al betaald hadden!
  Omdat ik het zelf maak, weet ik ook zeker dat ik goede olie heb, van daadwerkelijk 25% pure pasta en óók wat er in gaat (géén rare toevoegingen en géén leugens over het %THC of CBD, zoals vaak het geval is, bij de massaproductie van internetaanbieders/bedrijven/stichting SuverNuver.

  Die grote aanbieders en stichting Suver, moet je dus niet vertrouwen.

  De overheid zou het daarom meer toegankelijk moeten maken, zodat mensen gewoon niet tegen zulke problemen aan kunnen lopen….

  Zelfs bij de apotheek, durven ze gewoon 180 euro te vragen voor een flesje (wel héél erg verdunde) THC olie!

  Zelf gebruik ik het voor mijn slaapproblemen en mijn partner voor de spierziekte. Het helpt écht goed.

  Mocht jij ook tegen bovengenoemde problemen aanlopen, of heb je vragen, kun je me altijd mailen: michelentiny@ home.nl . wellicht dat ik je kan helpen ermee…

  Beantwoorden
 5. Ik heb chronische hoge bloeddruk, en krijg daar 2 soorten medicijnen voor. Door die hoge bloeddruk word ik ook intens moe. Dus nu heb ik een flesje thc olie gekregen van iemand die het zelf maakt. Maar kan ik die nu nemen samen met mijn medicijnen.

  Beantwoorden
 6. CDB zelf deactiveerd de expressie van het ID-1 gen. Dit gen is bij vele tumoren aanwezig als actief. THC zelf kan kankercellen vernietigen.

  De verzuring van het bloed moet echter ook tegengegaan worden middels dieet (veel groenten, water, wat fruit… zie cancertutor.com).

  Slaap werkt ook inderdaad heel erg genezend.
  Het uitzetten van stralingsbronnen (wifi en smerige electriciteit) is ook belangrijk.
  Kankercellen hebben suikers nodig. Door wietolie met bijvoorbeeld een beetje honing te nemen of maple syrup is er een grotere opname ervan door de kankercellen gegarandeerd.

  Beantwoorden
 7. Ik wil graag een reactie toevoegen. Als je echte goede wietolie hebt en niet die je op internet besteld voor te veel geld ben ik ervan overtuigd dat je kunt genezen van kanker. Ik heb iemand in mijn omgeving die opgegeven was door de artsen. Die is helemaal genezen!! De artsen snapten er niks van!! Het is zo jammer dat de artsen er je er niet mee helpen en wietolie geven.

  Beantwoorden
 8. Ik maak THC /CBD-olie zelf volgens Simpson methode, sinds de longkanker van mijn oma. Het bleek toen erg lastig, aan THC olie te komen, óf tegen absurde prijzen, óf we kregen een of ander slap aftreksel v/e internetaanbieder, óf we kregen gewoon helemaal niets, nadat we al betaald hadden!
  Omdat ik het zelf maak, weet ik ook zeker dat ik goede olie heb, van daadwerkelijk 25% pure pasta (géén rare toevoegingen en géén leugens over het %THC of CBD, zoals vaak het geval is, bij de massaproductie van internetaanbieders/bedrijven/stichting SuverNuver)
  De overheid zou het daarom meer toegankelijk moeten maken, zodat mensen gewoon niet tegen zulke problemen aan kunnen lopen….
  Zelfs bij de apotheek, durven ze gewoon 180 euro te vragen voor een flesje (wel héél erg verdunde) THC olie!
  Zelf gebruik ik het voor mijn slaapproblemen en mijn partner voor de spierziekte. Het helpt écht goed.
  Mocht jij ook tegen bovengenoemde problemen aanlopen, of heb je vragen, kun je me altijd mailen: michelentiny@home.nl . wellicht dat ik je kan helpen ermee…

  Beantwoorden
 9. Ik heb Rick Simpson-olie uitsluitend gebruikt om mijn alvleesklierkanker te behandelen. Als ik nog een jaar te leven had als ik geen chemo deed, en ongeveer 2 jaar als ik dat wel deed, koos ik voor RSO-cannabisolie. Het is nu een jaar geleden en ik voel me redelijk goed! Geen van de symptomen die me in de eerste plaats naar het ziekenhuis hebben gestuurd, en zeker geen symptomen van een alvleesklierkanker. Koop vandaag nog je echte RSO-cannabisolie door je bestelling te plaatsen via e-mail Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com

  Beste wensen,

  Beantwoorden

Plaats een reactie