Blijf je deels thuiswerken? Dat levert vooral je baas geld op

laatste update: 06-2021

Een paar dagen op kantoor, en een paar dagen in de week thuis werken. Voor veel werknemers wordt dat het ‘nieuwe normaal’ na corona. Fijn voor wie graag af en toe thuiswerkt, maar ook prettig voor werkgevers. Want het levert een enorme kostenbesparing op.

Meer video’s en verhalen van RTL Z zien? Download nu de app:

Google Play:

App Store: b

22 gedachten over “Blijf je deels <a href="https://hjemme.nl" target="_blank">thuiswerken</a>? Dat levert vooral je baas geld op”

 1. Werkgevers maken hier echt maximaal winst op: geen thee/koffie/elektra/light/water en huur en wat krijg je als werknemer? Constant in dezelfde ruimte met partner/kinderen, lullige vergoeding per maand en extra hoge kosten. Je bent echt kneiter gek als je ervoor kiest om thuis te werken.

  Beantwoorden
 2. Leuke propaganda hoe geweldig het is om thuis te werken. Flex werk was ook tof, ZzP’er worden ook. Maar tijd leert zo als gewoonlijk en zo geweldig is het niet!
  Ik heb thuis gewerkt om er dan maar zelf achter te komen. Wat de oorzaak van Corona is!

  Beantwoorden
 3. Ik werk graag thuis, ben veel productiever en minder gestrest op drukke dagen. Echter de realiteit is dat zodra je in teamverband werkt, er collega's zijn die er misbruik van maken. Hierdoor zitten we straks in juli weer lekker met zijn allen te zweten op kantoor. Jammer, gemiste kans.

  Beantwoorden
 4. Reistijd is ook heel veel waard. Je krijgt er normaal niks voor en is alleen maar om naar je werk te gaan, maar die tijd krijg je nooit meer terug. Dat is meer waard dan alleen geld.

  Beantwoorden
 5. Ombouwen die kantoren! En de oppervlakten en grondstoffen terug naar het volk. Verbaas me al jaren als je kijkt wat bedrijven opgeëist hebben de afgelopen jaren en wat het volk er voor terug heeft gekregen.

  Beantwoorden
 6. Wat ik hierin nog mis zijn de kosten die de werkgever bespaart aan reiskostenvergoeding/leaseauto. Een werkgever is al snel zo’n €300 per werknemer per maand kwijt aan reiskostenvergoeding. Natuurlijk bespaard de werknemer ook op zijn reiskosten, maar hoeveel dat is hangt sterk af van de werknemer zijn keuzes. Rijd je met een super goedkoop Japans autootje dan ben je al een stuk minder kwijt dan dat je met een grote SUV met V8 heen en weer rijdt. En als je met de fiets gaat kost woon-werkverkeer bijna niets. Voor sommigen is die reiskostenvergoeding een extra inkomstenbron die ineens wegvalt.

  Beantwoorden
 7. Straks zitten heel veel werknemer ziek thuis. Omdat iedereen aan de keuken tafel de hele dag zit.Ergonomisch onverantwoord. Rugklachten zijn nummer 1 klacht bij thuiswerken

  Beantwoorden
 8. Werk en Privé altijd gescheiden houden.

  Hele dag achter een laptop zitten met oortjes geeft op termijn oog klachten en dat zorgt voor claims bij werkgevers die daar verantwoordelijk voor zijn.

  Beantwoorden

Plaats een reactie