Bijbaantje kwijt? ‘De zorg is meer dan billen wassen’ – Wij Zijn Amsterdam in 2021

laatste update: 05-2021

Veel jongeren hebben afgelopen tijd hun bijbaantje in de horeca zien verdwijnen. Ook vlogger en influencer uit Kraaiennest QuatroByVeks (26) kent veel vrienden die nu zonder werk zitten. Hij werkt zelf in de zorg en wil hen laten zien dat daar echt genoeg te doen is. ‘Veel mensen hebben vooroordelen. De zorg is meer dan billen wassen.’

Een regenachtige dag bij zorginstelling Fokus Wonen in Gein. Hier wonen mensen met een lichamelijke beperking zo zelfstandig mogelijk in hun eigen woning, maar met ondersteuning van zorgmedewerkers. Een van die medewerkers is QuatroByVeks, de naam waaronder deze 26-jarige vlogger uit Zuidoost op Youtube en Instagram van zich laat horen. In zijn vlogs gaat hij bijvoorbeeld met de scooter naar Frankrijk, maar naast zijn online avonturen is hij al een aantal jaar werkzaam in de zorg.

Zijn eerste cliënt van vandaag is Frank, die vanaf zijn veertigste kampt met een spierziekte waardoor hij hulp nodig heeft bij het opstaan. Voor de gelegenheid heeft QuatroByVeks vandaag zijn vriend David meegenomen naar zijn werk. Zo wil hij hem laten zien dat de zorg meer is dan de vele vooroordelen die hij hier vaak over hoort. Vooralsnog is David niet heel enthousiast: ‘Ik vind die mensen die dat werk doen echt helden, maar voor mij is het niks.’

In de Amsterdamse Poort hoort QuatroByVeks dezelfde geluiden. Zo zegt een meisje: ‘Ik vind het vies, ik heb smetvrees.’ Haar vriendin denkt dat ‘zorgen voor oude mensen’ niks voor haar is.

Een andere dame, die zelf als verpleger werkt, vertelt: ‘Mensen zien het alleen als billen wassen of zien het als onderdanig of smerig.’ Jammer, vindt QuatroByVeks, en een gemiste kans voor wie nu zonder werk zit. ‘De zorg gaat altijd door en daar is behoefte aan mensen.’

Zo is bij de instelling waar hij werkt een diploma niet eens nodig, eventueel benodigde cursussen komen vanuit de organisatie. Hanneke Dijkkamp, manager bij Fokus Wonen, merkt wel dat nu veel mensen hun werk kwijtraken, er meer animo is voor de vacatures. Toch is er nog steeds ruimte voor nieuwe mensen. ‘Ook voor mijn vrienden die nu zonder werk zitten?’, vraagt QuatroByVeks. Dijkkamp: ‘Nodig mensen van harte uit. Ik zeg niet dat ik voor iedereen plek heb, maar niet geschoten, is altijd mis.’

Frank is inmiddels aangekleed, uit bed en zit aan de koffie. Hij noemt het werk dat de medewerkers bij hem doen heel afwisselend. ‘Ze kunnen een boterham maken, een ei bakken, een vuilniszak buiten zetten.’ Als QuatroByVeks hem voorhoudt dat veel jongeren bevooroordeeld zijn over werken in de zorg, reageert hij: ‘Het is een stuk uitgebreider dan een pilsje onder een vat houden en ‘m op de bar zetten. Ze zouden het gewoon eens moeten proberen.’AT5 – Echt Amsterdams Nieuws

Abonneer hier op ons youtubekanaal:

Tips of opmerkingen?
Whatsapp: 06 511 909 38
Telefoon: 020 555 1155

Volg AT5:
www.at5.nl
Instagram: instagram.com/at5.nl
Facebook: facebook.com/at5nl
Twitter: twitter.com/at5

thuiswerken in 2020: 5 manieren hoe je geld kan verdienen met internet

5 manieren om thuis te werken in 2020 en verdien geld met internet

1. Werk Thuis en Verdien Met Affiliate Marketing: De Affiliate Marketing Revolutie

Ontdek het #1 verdienmodel voor het opbouwen van een passief inkomen dankzij het internet.

In de Affiliate Marketing Revolutie ga je leren om 100% vrij te worden dankzij het internet.

Jacko Meijaard, de bedenker van de Affiliate Marketing Revolutie, verdient 20K+ per maand en heeft zijn sporen wel verdiend met affiliate marketing.

Hij gaat je laten zien hoe je een volledig vrij leven kunt leven dankzij het internet. Altijd je eigen dag indelen.

Een passief inkomen op te bouwen.

Geld verdienen terwijl je slaapt of offline bent klinkt voor veel mensen als een droom, maar vergeten dat we in de tijd van het internet leven, waar alles kan.

Je zet simpele websites op en vult deze met inhoud volgens een beproefde methode, die stap-voor-stap wordt uitgelegd.

Geschikt voor beginners, je begint bij nul.

Bekijk nu de Affiliate Marketing Revolutie >>

 


2. Werk Thuis en Verdien geld met verkopen op Bol.com: De Bol.com MasterClass

De Bol Masterclass is een stap-voor-stap videocursus hoe je leert een winstgevende e-commerce business op te zetten via bol.com.

In minder dan 1 jaar tijd heeft Jia Ruan, met de principes die hij uitlegt, zijn eigen passie omgetoverd in een winstgevend bedrijf. Nu leert hij anderen om hetzelfde te doen.

In deze kosteloze training leer jij de bewezen formule die Jia heeft toegepast om winstgevende webshops op te zetten.

Daarnaast laat Jia zien hoe jij het volledige process kunt automatiseren zodat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het runnen van jouw shop(s).

Jia heeft een van de beste (al dan niet dé beste) trackrecords in de industrie. Duizenden mensen hebben al zijn programmas gevolgd.

Jia vraagt normaal hoge bedragen voor coaching op dit gebied.

Maar in deze kosteloze training onthuld hij zijn methode helemaal aan jou.

Dus zorg ervoor dat je jezelf aanmeld voor deze kosteloze training voordat het offline gehaald wordt.

Bekijk de Bol Masterclass >>

 


3. Werk Thuis en Verdien met slim beleggen met je laptop: De Trading Navigator Methode

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com.

Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis live training succesvol beleggen.

Alles doe je via je laptop of telefoon, waar je ook bent, dus 100% online en via internet.

Bekijk de gratis training succesvol beleggen >>


4. Werk Thuis en Verdien met de handel in cryptomunten (zoals bitcoin)

AllesOverCrypto is een zeer populaire website als het gaat om cryptocurrencies en blockchain.

Ze bestaan sinds 2017 en trekken maandelijks tienduizenden bezoekers die allemaal geïnteresseerd zijn in het leren over deze baanbrekende technologie.

De bekende hype rondom Bitcoin was in 2018 volledig verdwenen, maar in 2020 is deze weer aan het terugkomen!

Google voor de grap op “Bitcoin” en je ziet overal weer nieuwsartikelen die gaan over de snelle stijging van de munt.

💎 Cryptocurrency Beginnerscursus 💎

Het product dat je hier vindt is de Cryptocurrency Beginnerscursus.

Met deze online cursus leer je om te investeren en te traden in cryptomunten.

De crypto experts van AllesOverCrypto hebben 6 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency’s en blockchain.

Ze hebben hun kennis samengevoegd tot deze allesomvattende beginnerscursus.

Nadat je deze cursus hebt gevolgd kan je zelfstandig cryptomunten kopen en verkopen en snap je ook de achterliggende technologie ervan.

Dat de cursus in trek is, is wel duidelijk.

Sinds de lancering ervan is het al veelvuldig verkocht en zijn cursisten laaiend enthousiast over de kwaliteit ervan.

En je doet alles online, vanuit je luie stoel met je laptop, smartphone en wifi.

Bekijk nu de Cryptocursus >>


5. Werk Thuis en Verdien geld met je eigen Social Media Marketing Bedrijf

De SMMB Masterclass is een 6-weekse online cursus die jou exact leert hoe je jouw eigen Social Media Marketing kunt starten en vervolgens kunt schalen.

Dit betekent dat je leert hoe je voor andere bedrijven Facebook, Instagram en andere sociale media kanalen kan beheren.

Boyd Hoek heeft in 2018 dit proces zelf stap-voor-stap volledig doorlopen & zijn eigen marketing bureau tot een succes geschaald.

Ze hebben ondertussen meer dan 450+ gemotiveerde studenten in de cursus zitten.

De SMMB Masterclass is meer dan alleen een online video-cursus, ze hebben wekelijkse coaching calls met Boyd persoonlijk, bieden een hechte community aan & hebben een full-time team die elke dag achter de schermen aan de cursus werkt! ⁣

Het is hun missie om een alternatief aan te bieden waarin mensen een onderneming creëren waar ze dagelijks met passie aan werken en tegelijkertijd locatie-onafhankelijk kunnen werken.

Ben jij ook van mening dat het huidige educatie-systeem niet voor iedereen is weggelegd en er meer in het leven is dan een passieloze 9-tot-5 baan?

Alles doe je uiteraard online, met je internet verbinding, en waar en wanneer het jou uit komt.

 

Bekijk de Cursus Social Media Marketing Bedrijf >>

11 gedachten over “Bijbaantje kwijt? ‘De zorg is meer dan billen wassen’ – Wij Zijn Amsterdam in 2021”

  1. Zomaar iedereen proberen te motiveren voor de zorg is echt een slecht idee. Het draait om motivatie. Alleen dan houden medewerkers het vol. En die motivatie moet van binnen zitten. Motivatie kan je wel verhogen en dat zou mijn advies zijn aan zorginstellingen. Verhoog bijvoorbeeld motivatie door proefdagen te organiseren. Alleen dan kunnen ze ervaren of het wel iets of helemaal niets is.

    Beantwoorden
  2. Zou de koning die miljoenen uitkering krijgt of zijn dochter die vanaf haar 18e ook een leuke uitkering krijgt dit ook doen in plaats van iedereen complimenten geven die iets goed doen voor de maatschappij

    Beantwoorden
  3. Als overheid mijn rijbewijs terug geeft en mijn auto wil ik graag gratis hulpbehoevende mensen vervoeren en brengen naar hun familie leden of naar de winkel. Het boeit ze geen moer laat ze maar creperen, toch niemand die zich over hun bekommert.

    Beantwoorden

Plaats een reactie