5 Tips Waar Je SNEL VEEL Geld Mee Bespaart!

laatste update: 09-2021

Ontvang je gratis aandeel direct via de volgende link:

Ontvang $10,- aan GRATIS bitcoin als je je nu aanmeld via de volgende link!
coinbase.com/join/schram_6pw?src=android-link

Instagram:

De beste boeken:
Miljonaire met een gewone baan–
De rijkste man van Babylon–
Rich dad poor dad–

Leer in deze video hoe je makkelijk en snel minimaal €300,- per maand kunt besparen of €4000,- per jaar door enkele kleine stappen te nemen en zonder je levenstijl aan te passen. Veel mensen leven van salalris strook tot salaris strook omdat ze een slecht uitgaven patron hebben. Het ergste is nog dat veel mensen dit zelf niet door hebben. Met deze 5 simpele stappen kan iedereeen vandaag nog een makkelijker en financieel zekerder leven lijden vanaf nu!

Hey, Graag wil ik je bedanken voor het bekijken van mijn video en het checken van mijn kanaal. Ik post elke woensdag en zaterdag een gloednieuwe video om 18:00 dus vergeet niet te abonneren zodat je geen enkele video mist en geen waardevolle informatie mist.

Abonneer op dit kanaal!

Wie is Luuk Schrama?

Ik ben een jonge ondernemer met een grote interesse in beleggen en het opbouwen van bedrijven en passieve inkomsten bronnen. Op dit kanaal bespreken we dan ook alles omtrent financiën, beleggen, investeren, passief inkomen en het behalen van meer vrijheid.
Het principe van dit kanaal stamt af van de FIRE movement. Alles wat we bespreken zijn adviezen die mij hebben geholpen en ik hoop natuurlijk dat ze jou ook helpen met groeien en het behalen van jouw doelen.

Naast het maken van youtube filmpjes heb ik een normale baan waarbij ik elke maand minstens 50% opzij zet om te beleggen en te investeren in aandelen en index fondsen. Daarnaast ben ik ook bezig met het starten van een nieuw project maar hier later meer over dus blijf me volgen. Ook heb ik een eigen bedrijf onder de naam L.S. Cleaning. Een bedrijf waar ik me bezig houdt met het schoonmaken van auto’s, chalets, caravans en het onderhouden van tuinen.

Ik heb een groot doel en laat mijn dromen uitkomen!

3 gedachten over “5 Tips Waar Je SNEL VEEL Geld Mee Bespaart!”

Plaats een reactie